Serie A: Ισοπαλία το ντέρμπι Γιουβέντους-Ρόμα, «διπλό» για την Τορίνο (hls)

Γιουβέντους και Ρόμα μοιράστηκαν τους βαθμούς της ισοπαλίας στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Serie A. Μεγάλο «διπλό» πανηγύρισε στην έδρα της Κρεμονέζε, η Τορίνο.

Γιουβέντους και Ρόμα σε ένα αδιάφορο έως κακό ντέρμπι δεν μπόρεσαν να πανηγυρίσουν τη νίκη, η οποία θα έδινε τεράστιο ψυχολογικό boost ενόψει της συνέχειας. Η «Μεγάλη Κυρία» προηγήθηκε πολύ νωρίς, στο 2′ με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς και στο 25ο λεπτό θα μπορούσε κάλλιστα να είχε βάλει τις βάσεις για τη νίκη κάνοντας το 2-0, όμως το γκολ του Λοκατέλι ακυρώθηκε για χέρι. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρόμα ισορρόπησε τα πράγματα με τον Τάμι Έιμπραχάμ στο 69ο λεπτό, με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι το φινάλε (1-1).

Στην Κρεμόνα, η Τορίνο πανηγύρισε την δεύτερη φετινή της νίκη κόντρα στην τοπική ομάδα και έφτασε τους 7 βαθμούς, συνεχίζοντας την πορεία πρωταθλητισμού της. Ο Βλάσιτς στο 17′ και ο Ράντονιτς στο 65ο λεπτό έδωσαν στους φιλοξενούμενους καθαρό προβάδισμα, με τον Σερνικόλα να μειώνει για την Κρεμονέζε σε 1-2 στο 80ο λεπτό. Αλλά ήταν πλέον αργά…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.