Βερόνα – Νάπολι 2-5: Σοβαρεύτηκε και… ισοπέδωσε (hls)

Αν και βρήκε σθεναρή αντίσταση, η Νάπολι κατάφερε να περάσει νικηφόρα από τη Βερόνα, επικρατώντας 5-2 της τοπικής ομάδας στην πρεμιέρα της στη Serie A.

Αν και βρήκε σθεναρή αντίσταση, η Νάπολι κατάφερε να περάσει νικηφόρα από τη Βερόνα, επικρατώντας 5-2 της τοπικής ομάδας στην πρεμιέρα της στη Serie A.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 29ο λεπτό με τον Λαζάνια, ενώ η Νάπολι ισοφάρισε στο 37ο λεπτό με τέρμα του Κβαρατσκέλια. Ο Οσιμέν έδωσε προβάδισμα στους “παρτενοπέι” στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους και ο Ανρί ισοφάρισε σε 2-2 στο 48′. Στο 55΄ο Ζιελίνσκι έκανε το 3-2 για τη Νάπολι και ο Λομπότκα στο 65ο λεπτό σκόραρε το τέταρτο τέρμα των φιλοξενούμενων.

Στο 79′ ο Πολιτάνο έκανε το 5-2, σκοράροντας μόλις τέσσερα λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι. O Παναγιώτης Ρέτσος αγωνίστηκε στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα, καθώς μπήκε ως αλλαγή στο 59ο λεπτό στη θέση του Αμιόνε.

Βερόνα: Μοντιπό, Αμιόνε (59′ Ρέτσος), Νταβίντοβιτς, Φαραόνι, Γκούντερ, Ανρί (59′ Πίκολι), Χονγκλά (67′ Μπάρακ), Ίλιτς, Λαζάνια (72′ Ντζούριτς), Λάζοβιτς, Ταμέζ

Νάπολι: Μερέτ, Ανγκιουίσα, Ντι Λορέντσο, Κιμ, Κβαρατσκέλια (68′ Ελμάς), Λομπότσκα, Λοσάνο (75′ Πολιτάνο), Οσιμέν (83′ Ουνάς), Ραχμάνι, Ρουί (83′ Ολιβέρα), Ζιελίνσκι (75′ Τσέρμπιν)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.