Ίντερ: Μένει ο Σκρίνιαρ, στο βάθος Μιλένκοβιτς (vid)

Ο διευθυντής του Μπέπε Μαρότα άφησε να εννοηθεί ότι ο Μίλαν Σκρίνιαρ θα παραμείνει στο Μιλάνο, ενώ «θα μιλήσουν» με τη Φιορεντίνα για τον Νίκολα Μιλένκοβιτς.

Τα προσεκτικά μεταγραφικά σχέδια των νερατζούρι έχουν καταρρεύσει μετά από μερικές καταστροφικές ημέρες που τους είδαν να χάνουν τον ελεύθερο Πάουλο Ντιμπάλα από τη Ρόμα και τον αμυντικό πρώτης επιλογής Γκλέισον Μπρέμερ από τη Γιουβέντους. Όλα αυτά προκλήθηκαν από τις καθυστερήσεις στο να μπορέσει να πουλήσει τον Μίλαν Σκρίνιαρ στη Παρί Σεν Ζερμέν ή να ξεφορτωθεί τον Χιλιανό Αλέξις Σάντσες με πρόωρη λύση του συμβολαίου.

Οι τιφόζι προτρέπουν την Ίντερ να κρατήσει τον Σκρίνιαρ, ακόμα κι αν η Παρί Σεν Ζερμέν αυξήσει την προσφορά της για να φτάσει τα 70 εκατομμύρια ευρώ, καθώς έχει βασική συμφωνία επέκτασης συμβολαίου μετά το 2023. Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Μπέπε Μαρότα, αποχώρησε από μια συνάντηση της Lega Serie A στο Μιλάνο και ρωτήθηκε αν ο Σκρίνιαρ μένει. «Έχω ήδη μιλήσει για αυτό», απάντησε. Όταν ρωτήθηκε για τον Σέρβο κεντρικό αμυντικό της Φιορεντίνα, Νίκολα Μιλένκοβιτς, ο Μαρότα ήταν πιο πρόθυμος. «Θα το συζητήσουμε, θα μιλήσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.