Φενερμπαχτσέ: Δικός της ο Ζοάο Πέντρο! (pic)

Mία σπουδαία μεταγραφή είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η Φενερμπαχτσέ. Η δευτεραθλήτρια Τουρκίας, ήρθε σε συμφωνία με την Κάλιαρι για την απόκτηση του Ζοάο Πέντρο.

Σύμφωνα με το Sky Sport Italia, η ομάδα του Ζορζ Ζεσούς, θα βγάλει από τα ταμεία της 6 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον Βραζιλιάνο επιθετικό. όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι τρεις πλευρές θα οριστικοποιήσουν τη συμφωνία κατά τη διάρκεια συνάντησης το Σάββατο, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο 30χρονος θα μετακομίσει στην Τουρκία αυτό το καλοκαίρι.

Ο Ζοάο Πέντρο γεννήθηκε στη Βραζιλία, αλλά δεν πραγματοποίησε ποτέ το ντεμπούτο του με τη «σελεσάο» , έτσι ο Ρομπέρτο Μαντσίνι τον κάλεσε για πρώτη φορά στην Εθνική Ιταλίας τον Μάρτιο. Ο πρώην επιθετικός της Κάλιαρι, έπαιξε στον αγώνα των πλέι οφ του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη Βόρεια Μακεδονία, σε μία άσχημη βραδιά, καθώς οι «ατζούρι» ηττήθηκαν στο «Stadio Barbera» και έμειναν εκτός τελικής φάσης του Παγκοσμίου κυπέλλου, για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Ο Ζοάο Πέδρο σημείωσε σε 8 χρόνια, 86 γκολ σε 271 εμφανίσεις με την Κάλιαρι. Τα 13 γκολ που πέτυχε σε 37 εμφανίσεις την περασμένη σεζόν, δεν ήταν αρκετά για να βοηθήσουν τους Σαρδηνούς, να αποφύγουν τον υποβιβασμό στη Serie B.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.