Γιουβέντους: Ο Μπαρτσάλι στέκεται στο πλευρό του Πογκμπά

Ο Αντρέα Μπαρτσάλι τόνισε πως ήταν πολύ δύσκολο για τον Πολ Πογκμπά να αποδείξει πως αξίζει τα χρήματα που έδωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για την απόκτησή του.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους εμφανίστηκε αισιόδοξος για την επιστροφή του Γάλλου παίκτη στη Γιουβέντους και τόνισε πως γνωρίζει ποια φανέλα θα φορέσει.

Χαρακτηριστικά, ο Μπαρτσάλι δήλωσε: “Στο Μάντσεστερ είχε το βάρος να αποδείξει ότι αξίζει τα 105 εκατομμύρια ευρώ που επένδυσε η Γιουνάιτεντ για εκείνον. Από έξω δεν αντιλαμβάνεσαι την πίεση που πρέπει να αντέξει ένα αγόρι, όσο νέο και αν είναι, όταν οι προσδοκίες είναι πολύ υψηλές. Αν είσαι παίκτης που σκοράρει 60 γκολ το χρόνο, εντάξει, αλλιώς είναι δύσκολο να δείξεις ότι αξίζεις 105 εκατομμύρια”.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: “Αυτό ζύγιζε πολύ. Ο παίκτης, ωστόσο, δεν αμφισβητείται: είναι ακόμα νέος και είναι αυτός που αλλάζει τις ισορροπίες. Για τη Γιουβέντους είναι μεγάλη υπόθεση. Ο Πογκμπά είναι παίκτης διεθνούς εμβέλειας και έχει ήδη παίξει στη Γιουβέντους. Ο Πολ ξέρει πώς είναι να φοράς αυτή τη φανέλα και ξέρει τι σημαίνει να κερδίζεις. Και κυρίως φέρνει προσωπικότητα, ποιότητα, γκολ και ασίστ. Αλλά αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για αυτόν είναι αυτός ο συνδυασμός προσωπικότητας και ποιότητας που κάπως έχει μειωθεί τα τελευταία χρόνια”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.