Ντάνιελ Μαλντίνι: Είναι βαριά η κληρονομιά

Ο επιθετικός μέσος της Μίλαν Ντανιέλ Μαλντίνι είναι καλοκαιρινός στόχος της αρκετών ομάδων στη Serie A, με το βαρύ όνομα που κουβαλάει να μην μπορεί να στεριώσει στο Σαν Σίρο.

Ο 20χρονος έχει τεράστια πίεση στον ώμο του στους ροσονέρι, καθώς ο θρυλικός πατέρας του Πάολο και ο παππούς του Τσεζάρε έκαναν συνολικά 1.312 εμφανίσεις για τον σύλλογο. Ο Ντάνιελ έκανε μόλις οκτώ εμφανίσεις για την ομάδα της Μίλαν, η οποία κέρδισε φέτος το σκουντέτο μετά από 11 χρόνια, πετυχαίνοντας ένα γκολ, αλλά δεν κατάφερε να βρει μια θέση στο αρχικό σχήμα του Στέφανο Πιόλι, που επιθυμεί να βρει χρόνο συμμετοχής για να ωριμάσει.

Η Μίλαν και η Σπέτσια πρόκειται να κάνουν πολλές μεταγραφικές συνομιλίες τις επόμενες εβδομάδες με πέντε διαφορετικούς παίκτες να κινούνται πιθανώς μεταξύ των ομάδων. Yπάρχουν τρεις παίκτες της Μίλαν που η ομάδα της Λιγουρίας θα ήθελε να προσθέσει στo ρόστερ της. Ο ένας είναι ο αμυντικός, Ματία Καλντάρα, που σίγουρα θα φύγει από τον σύλλογο αυτό το καλοκαίρι και η Σπέτσια έχει κάνει μερικά σημαντικά βήματα για την απόκτησή του. Έκαναν το ίδιο για να πάρουν τον Ντάνιελ Μαλντίνι ως δανεικό από τους που χρειάζεται περισσότερη δράση στην πρώτη ομάδα. Ο άλλος παίκτης που μπορεί να προσπαθήσουν να αποκτήσουν είναι ο Σέρβος επιθετικός Μάρκο Λάζετιτς, ο οποίος εντάχθηκε στη Μίλαν για 4 εκατομμύρια ευρώ τον περασμένο Ιανουάριο. Είναι μόλις 18 ετών και αυτό πιθανότατα θα ήταν μια συμφωνία δανεισμού. Τέλος, η Μίλαν ζήτησε περισσότερες πληροφορίες για τον Πολωνό μέσο Γιακούμπ Κίβιορ και τον Γάλλο μπακ Κέλβιν Αμιάν.

Η Βερόνα, είναι μία ομάδα που ενδιαφέρεται για τον νεαρό επιθετικό και έχει ρωτήσει για τις υπηρεσίες του. Ο πατέρας του Ντάνιελ, ο μεγάλος Πάολο, που ασχολείται με τον μεταγραφικό σχεδιασμό του συλλόγου τα τελευταία χρόνια, θα τον θεωρούσε ενδιαφέρον προορισμό για τον γιο του. Η Κρεμονέζε ασχολήθηκε με την περίπτωση του αλλά γρήγορα απέσυρε το ενδιαφέρον της, με τη Σπέτσια, εναντίον της οποίας ο Ντάνιελ σημείωσε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Μίλαν, πλέον να ανταγωνίζεται τη Βερόνα για το ποιος θα αποσπάσει την υπογραφή του.

Ο Ντάνιελ έκανε το ντεμπούτο του το 2020 και μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει 24 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Ο παππούς του Τσέζαρε, ο οποίος έπαιξε 412 φορές για τον σύλλογο, κέρδισε τέσσερα πρωταθλήματα και ένα Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Αργότερα οδήγησε τη Μίλαν στο Κύπελλο Κυπελλούχων και στο Κύπελλο Ιταλίας ως προπονητής. Ο Πάολο έπαιξε 902 φορές και κέρδισε επτά τίτλους Serie A, ένα Coppa Italia, το Ευρωπαϊκό Κύπελλο/Champions League πέντε φορές, το Supercoppa πέντε φορές, το UEFA Super Cup τέσσερις φορές, το Διηπειρωτικό Κύπελλο δύο φορές και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων FIFA.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.