Μόντσα: Απέκτησε τον Στέφανο Σένσι (pic)

H Μόντσα εξασφάλισε την άνοδο της στη Serie A, για πρώτη φορά στην ιστορία της και έγινε το 69ο κλαμπ που θα αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία της Ιταλίας.

Στην προσπάθεια της να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα, ενισχύει το δυναμικό της με ποιοτικές μεταγραφές. Ο Στέφανο Σένσι εντάχθηκε επίσημα το Σάββατο στην ομάδα της Λομβαρδίας, ως δανεικός έως το τέλος της σεζόν. Ο 26χρονος Ιταλός μέσος ελπίζει να βρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στην ομάδα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι μετά από μια δύσκολη σεζόν.

Ο Σένσι αρχικά δυσκολεύτηκε, πήρε λίγες ευκαιρίες από τον Σιμόνε Ιντζάγκι και εντάχθηκε τελικά στη Σαμπντόρια ως δανεικός τον Ιανουάριο, όπου σημείωσε ένα γκολ πριν τελειώσει η σεζόν πρόωρα για εκείνον με μυϊκό τραυματισμό.
Όπως ανακοινώθηκε από τη Μόντσα, ο Σένσι εντάχθηκε στον σύλλογο ως δανεικός για μια σεζόν, ελπίζοντας ότι θα μπορέσει να κάνει επανεκκίνηση στην καριέρα του. Το ξεκίνημα του Ιταλού μέσου με τους «νερατζούρι» ήταν απίστευτα συναρπαστικό καθώς σημείωσε τρία γκολ και έδωσε τέσσερις ασίστ στα πρώτα έξι παιχνίδια του. Στο έβδομο παιχνίδι του υπέστη έναν μυϊκό τραυματισμό που τελικά τον «στοίχειωσε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.