Ρόμα : Μετωπική σύγκρουση με Τσανιόλο

Η Ρόμα δεν αντέχει άλλο την συμπεριφορά του Νικολό Τσανιόλο. Ο Ιταλός μέσο-επιθετικός επικαλείται συνεχώς ενδιαφέρον άλλων ομάδων για να προκαλέσει τους Ρωμαίους. Κοντά στην αποχώρηση πλέον.

Ο Νικολό Τσανιόλο είναι μια ανάσα από την πόρτα της εξόδου στην Ρόμα σε μια υπόθεση που κράτησε αρκετό καιρό και ανάγκασε ακόμη και τον Ζοζέ Μουρίνιο να απαιτήσει να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Η Ρόμα τα έχει βάλει με τους ανθρώπους γύρω από τον Τσανιόλο οι οποίοι επικαλούνται το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων που δίνουν πολλά χρήματα στον νεαρό Ιταλό μέσο-επιθετικό όμως ακόμη πρόταση για την απόκτησή του δεν έχει φτάσει στα γραφεία των τζαλορόσι

Οι πρωτευουσιάνοι πάντως αρχίζουν να συζητούν την παραχώρησή του. Υπάρχει ρήτρα 65 εκατομμυρίων Ευρώ για την πώληση του παίκτη όμως πλέον φαίνεται πως η Ρόμα συζητάει και τον δανεισμό αλλά με υποχρεωτική οψιόν αγορά για το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Τσανιόλο φέτος με δικό του γκολ έδωσε την νίκη στην Ρόμα απέναντι στην Φέγενορντ στον τελικό του Europa Conference League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.