Τζένοα: Αποχαιρέτησε Κρίσιτο

Με ανακοίνωση της η Τζένοα αποχαιρέτησε τον Ντομένικο Κρίσιτο ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στις ΗΠΑ και το MLS.

Με ανακοίνωση της η Τζένοα αποχαιρέτησε τον Ντομένικο Κρίσιτο ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στις ΗΠΑ και το MLS.
Ο Ντομένικο Κρίσιτο αφήνει την Τζένοα, καθώς οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία για τη λύση του συμβολαίου που δέσμευε τον Ιταλό αμυντικό με τους «Ροσομπλού», οι οποίοι υποβιβάστηκαν φέτος στη Serie B.
«Η Τζένοα ανακοινώνει τη συναινετική λύση του συμβολαίου με τον Μίμο Κρίσιτο, τον οποίο ευχαριστούμε για τη συνεισφορά που προσφέρθηκε εντός κι εκτός γηπέδου όλα αυτά τα χρόνια. Οι πόρτες του συλλόγου για τη μελλοντική του επιστροφή θα παραμένουν πάντα ανοιχτές. Καλή επιτυχία Μίμο», ανέφερε η ανακοίνωση των Γενοβέζων.
Ο Κρίσιτο εγκαταλείπει την Τζένοα ύστερα από 270 εμφανίσεις με τη φανέλα της, προκειμένου να ξεκινήσει μια νέα ποδοσφαιρική περιπέτεια στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στο Τορόντο, όπου θα βρει ως συμπαίκτη τον συμπατριώτη του Λορέντσο Ινσίνιε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!