Γιουβέντους: Πιέζει για την απόκτηση του Τζανιόλο (pic)

Η Γιουβέντους οδηγεί την κούρσα για την απόκτηση του Νικολό Τζανιόλο της Ρόμα και είναι έτοιμη για μια νέα συνάντηση με τους «Giallorossi».

Δεν θα είναι εύκολο να κλείσει μια συμφωνία για τον 22χρονο Ιταλό επιθετικό αυτό το καλοκαίρι, αλλά οι «Bianconeri» είναι έτοιμοι να προσπαθήσουν, επιθυμώντας να προσθέσουν τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό στο δυναμικό του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Ο νεαρός διεθνής Ιταλός ποδοσφαιριστής, δεν έχει βάλει ακόμη την υπογραφή του για την ανανέωση του συμβολαίου του, με το τρέχον να εκπνέει το καλοκαίρι του 2024.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Tuttosport του Τορίνο, τόσο η Γιουβέντους όσο και η Ρόμα επιθυμούν να κλείσουν μια συμφωνία για τον Τζανιόλο αυτό το καλοκαίρι και είναι πιθανό να επιτευχθεί συμβιβασμός για να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Οι «Giallorossi» θέλουν περίπου 50-60 εκατομμύρια ευρώ για τον 22χρονο, ενώ οι «Bianconeri» δεν θέλουν να πληρώσουν πάνω από 40 εκατομμύρια ευρώ συν κάποια πρόσθετα ως μπόνους. Οι δύο πλευρές θα συναντηθούν άμεσα, για να συζητήσουν περαιτέρω μια πιθανή συμφωνία, με τον Βραζιλιάνο μέσο Αρτούρ να αναφέρεται, ότι θα μπορούσε να συμπεριληφθεί μέσα στα ανταλλάγματα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.