Γιουβέντους: Παραχωρείται ο Κάστανος

Ο Γρήγορης Κάστανος φεύγει από τη Σαλερνιτάνα, μολονότι είχε μια καλή παρουσία στην Serie Α και βοήθησε στην παραμονή της στην πρώτη κατηγορία της Ιταλίας.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ ο Κύπριος διεθνής μεσοεπιθετικός δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στο Σαλέρνο και τη νέα σεζόν.

Ο δανεισμός του από τη Γιουβέντους ολοκληρώθηκε και δεν πρόκειται να ανανεωθεί. Θα επιστρέψει στη Γιουβέντους, αλλά δεν θα μείνει και αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Ο Κύπριος μέσος μένει ελεύθερος τον Ιούνιο του 2023 και φαίνεται πως η «Μεγάλη Κυρία» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου αποφάσισε να βάλει πωλητήριο στον 24χρονο ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα «salernitananews.it» η Γιουβέντους απαίτησε από την Σαλερνιτάνα ενός εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Κύπριου διεθνούς άσου.

Η ομάδα του Σαλέρνο έμεινε ικανοποιημένη από την παρουσία του Κάστανου στη λήξασα σεζόν (29 συμμετοχές / 1 γκολ) και είναι θετική στην αγορά των δικαιωμάτων του, όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι διατεθειμένη να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της «Γιούβε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.