Λάτσιο: Ο Ζοσέ Μπότο αναλύει τον Μάρκος Αντόνιο

Ο Μάρκος Αντόνιο θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λάτσιο, η οποία δαπάνησε οκτώ εκατομμύρια ευρώ, για να τον αποκτήσει από τη Σαχτάρ.

Ο Βραζιλιάνος παίκτης ήταν ανακάλυψη του Ζοσέ Μπότο, ο οποίος τον είχε πάρει στην ουκρανική ομάδα και κλήθηκε από την εφημερίδα “Corriere dello Sport” να τον αναλύσει.

Χαρακτηριστικά, ο Μπότο δήλωσε: “Είδα δύο αγώνες Παγκοσμίου Κυπέλλου U17 και τον ερωτεύτηκα. Τον θεωρώ έναν από τους αγαπημένους μου παίκτες. Δεν είχα ποτέ αμφιβολίες γι΄ αυτόν, τη στιγμή που πολλοί άλλοι είχαν γιατί δεν ήταν τόσο δυνατός.

Όμως, είναι τόσο δυναμικός, ειδικά για το ποδόσφαιρο που μου αρέσει. Δεν πληρώσαμε πολλά γι ‘αυτόν, γιατί εκείνη την εποχή δεν είχε επαγγελματικό συμβόλαιο. Τον στείλαμε στην Εστορίλ στην Πορτογαλία, για να του δώσουμε την ευκαιρία να προσαρμοστεί στην Ευρώπη για ένα χρόνο. Μετά από μόλις έξι μήνες αποφασίσαμε να τον πάρουμε μαζί μας στην πρώτη ομάδα.

Μπορεί να τα πάει καλά οπουδήποτε, νομίζω ότι αυτό εξαρτάται ολοένα και περισσότερο από τους προπονητές του παρά από το πρωτάθλημα. Στην Ιταλία υπάρχουν πολλοί προπονητές που τους αρέσει να παίζουν ποδόσφαιρο με την μπάλα και όχι χωρίς. Η Λάτσιο είναι μία από αυτές τις ομάδες, είμαι σίγουρος πως ο Μάρκος θα προσαρμοστεί. Είναι τέλειος για προπονητές όπως ο Σάρι.

Το μεγαλύτερο προσόν του είναι η διορατικότητά του στο γήπεδο και η ταχύτητα εκτέλεσης. Κινείται γρήγορα, θα ήθελε να είναι σε κάθε σημείο του γηπέδου, ακόμα και όταν δεν υπάρχει ανάγκη. Σε αυτό θα μπορούσε να βελτιωθεί, Πρέπει να μάθει να είναι πιο ήρεμος.

Μίλησα μαζί του κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ήταν πολύ δύσκολο για όλους τους παίκτες της Σαχτάρ και τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί λόγω του πολέμου. Είμαι στον ΠΑΟΚ από τον Δεκέμβριο, οπότε δεν ήμουν στην Ουκρανία στην αρχή του πολέμου. Όμως, μίλησα με όλους τους ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένου του Μάρκος Αντόνιο, καθώς έχει ένα μικρό παιδί και ανησυχούσα πολύ για την οικογένειά του.

Πλέον είναι χαρούμενος που έρχεται στην Ιταλία, σε έναν μεγάλο σύλλογο, με έναν προπονητή που συνήθως εκτιμά τους παίκτες του. Νομίζω ότι θα είναι ένας ευτυχισμένος γάμος. Χαίρομαι όταν βλέπω τη Λάτσιο να αγωνίζεται. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που μου αρέσουν, για παράδειγμα ο Λουίς Αλμπέρτο. Προσπάθησα να τον φέρω στην Μπενφίκα όταν ήταν στη Σεβίλλη Β”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.