Μάτιτς: «Ο Μουρίνιο είναι νικητής και ο λόγος που είμαι εδώ»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ρόμα έκανε ο πολύπειρος χαφ.

Ο Νεμάνια Μάτις ανακοινώθηκε ως παίκτης της Ρόμα και θέλησε να αποθεώσει τον προπονητή του, Ζοσέ Μουρίνιο, τονίζοντας πως είναι νικητής και ο λόγος που πήρε μεταγραφή στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Οι πρώτες εντυπώσεις είναι εξαιρετικές, ανυπομονώ να ξεκινήσω τις προπονήσεις με την ομάδα. Όλοι γνωρίζουν ότι η Ρόμα είναι μεγάλος σύλλογος και επίσης ο προπονητής Ζοζέ Μουρίνιο, έχω ήδη δουλέψει μαζί του, έχουμε καλή σχέση και αυτός είναι ένας από τους λόγους που ήρθα εδώ. Η Ρόμα έχει πολλούς φιλάθλους, παίζει σε ένα πολύ ελκυστικό πρωτάθλημα, οπότε για μένα η απόφαση δεν ήταν τόσο δύσκολη.

Δεν είναι μόνο εύκολο να συνεργαστείς με τον Μουρίνιο, μπορεί να είναι και δύσκολο! Αλλά είναι νικητής και είναι ακριβώς αυτό που θέλω από τον προπονητή μου και αυτό ακριβώς που μου αρέσει να κάνω στην καριέρα μου είναι να κερδίζω. Είναι νικητής, μεταδίδει αυτή την ενέργεια στους παίκτες. Ελπίζω να μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα μαζί.

Παρακολούθησα κάποια παιχνίδια, υπάρχει δυνατότητα με καλή δουλειά να πετύχουμε μεγάλα πράγματα. Ας δούμε την επόμενη σεζόν τι μπορούμε να κάνουμε, αλλά είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά. Είναι ένα ελκυστικό πρωτάθλημα για μένα λόγω μεγάλων συλλόγων, ξέρω ότι δεν είναι εύκολο να παίζεις εδώ, αλλά μου αρέσει να προκαλώ τον εαυτό μου. Θέλω να συγκρίνω την ποιότητά μου με παίκτες από άλλα πρωταθλήματα και η Serie A είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.