Μίλαν: Η ακριβότερη ομάδα της Serie A (pic)

Η Μίλαν έγινε η πολυτιμότερη ομάδα στη Serie A μετά την κατάκτηση του τίτλου, σύμφωνα με το Transfermarkt

Οι ποδοσφαιριστές του Στέφανο Πιόλι κατέκτησαν το πρώτο σκουντέτο μετά από 11 χρόνια και σύμφωνα με την εξειδικευμένη ιστοσελίδα μεταγραφών, οι ροσονέρι έχουν πλέον την πιο ακριβή ομάδα στην Ιταλία. Οι παίκτες της Μίλαν συνολικά αξίζουν τώρα 522,4 εκατ. ευρώ, έναντι 520,9 εκατ. ευρώ της Γιουβέντους και 514,7 εκατ. ευρώ της Ίντερ.

Πριν από ένα χρόνο, η ομάδα των ροσονέρι είχε αξία 456 εκατ. ευρώ, η οποία αυξήθηκε στα 480 εκατ. ευρώ τον Απρίλιο, έναν μήνα πριν από το τέλος της σεζόν. Ο Τομόρι είχε αξία 28 εκατ. ευρώ πριν από ένα χρόνο και τώρα αξίζει 50 εκατ. ευρώ, όσο ο Σάντρο Τονάλι, ο οποίος αποτιμήθηκε στα 27 εκατ. ευρώ το περασμένο καλοκαίρι. Το άλμα του Πιερ Καλουλού είναι επίσης αξιοσημείωτο, αφού από τη μεταγραφική αξία των 7 εκατομμυρίων ευρώ το 2021 έφτασε στα 28 εκατομμύρια ευρώ σήμερα.

Σύμφωνα με το Transfermarkt, ο MVP Ραφαέλ Λεάο αξίζει τώρα 70 εκατομμύρια ευρώ σε σύγκριση με 25 εκατομμύρια ευρώ πέρυσι. Ο Πορτογάλος αστέρας έχει ρήτρα αποδέσμευσης 150 εκατομμυρίων ευρώ που περιλαμβάνεται στο συμβόλαιό του και αναδείχθηκε Παίκτης της Σεζόν της Serie A για την περίοδο 2021-22.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.