Μίλαν: Ο Ντίας αποθεώνει τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Ο Μπραχίμ Ντίας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και για την επιρροή που έχει στα αποδυτήρια της Μίλαν.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής τόνισε πως ο Σουηδός έχει την ηλικία του πατέρα του, όμως αν δεν του πασάρει σωστά την μπάλα νευριάζει και θυμώνει με τους συμπαίκτες του.

Χαρακτηριστικά, ο Ντίας δήλωσε: “Είναι στην ηλικία του πατέρα μου και συνεχίζει να κάνει τη διαφορά. Για μένα ήταν και συνεχίζει να είναι πατέρας στα αποδυτήρια. Με έχει βοηθήσει πολύ. Όπως λέω πάντα, μου έκανε τη ζωή πιο εύκολη. Φυσικά, του δίνω τις μπάλες κάθε φορά που μπορώ, αλλιώς θυμώνει. Είναι ένας καταπληκτικός παίκτης με δυνατό χάρισμα. Του αρέσει να κερδίζει και του αρέσει να δουλεύει, αυτό σε κάνει πάντα να νιώθεις. Ο Ιμπραΐμοβιτς γίνεται καλύτερος παίκτης γιατί θέλει να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Όπως ο Γκουαρντιόλα, βλέπουμε επίσης όλους τους τίτλους που έχει, τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής. Και ο Ζιντάν το ίδιο. Είναι χαρά και είμαι τυχερός που μοιράστηκα ένα αποδυτήριο με τόσους πολλούς σπουδαίους παίκτες. Τώρα ελπίζω να είμαι κι εγώ ένας από αυτούς”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.