Γιουβέντους: Ο Βλάχοβιτς νιώθει ότι πετάει όταν σκοράρει

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς αναφέρθηκε στα συναισθήματά του, όταν βρίσκει τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο Σέρβος επιθετικός αναφέρθηκε πως είναι άδικη για τον ίδιο η σύγκριση με παίκτες, όπως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ενώ παράλληλα αποκάλυψε και τα ινδάλματά του, οι οποίοι είναι οι Μάικλ Τζόρνταν και Νόβακ Τζόκοβιτς.

Αρχικά, ο Βλάχοβιτς δήλωσε στην εφημερίδα “Telegraph”: “Το να συγκρίνεις παίκτες με μεγάλους πρωταθλητές που έχουν σκοράρει 400.500 γκολ στην καριέρα τους, που έχουν κερδίσει 20 ή 30 τίτλους, είναι μάλλον λίγο άδικο! Δε με ενοχλεί, αλλά είναι επίσης αλήθεια ότι όταν γίνονται αυτού του είδους οι συγκρίσεις και μετά κάνετε ένα ή δύο λάθη και οι προσδοκίες έχουν διαφημιστεί, τότε δέχεστε κριτική. Όλοι έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε λάθη. Είμαστε όλοι άνθρωποι. Θέλω να κάνω τη δική μου καριέρα”.

Στη συνέχεια, ο Σέρβος επιθετικός συμπλήρωσε: “Το να σκοράρεις είναι σαν να πετάς. Μιλούσα για αυτό με μερικούς φίλους και με ρωτούσαν συνέχεια, “Τι ακριβώς αισθάνεσαι όταν σκοράρεις ένα γκολ;” Και είπα, όταν σκοράρεις για την ομάδα σου, τους συμπαίκτες σου, τους οπαδούς σου, τους φίλους σου, είναι κάτι που καταλαβαίνεις αληθινά μόνο όταν έχεις αυτή την άμεση εμπειρία”.

Επίσης, δήλωσε: “Μεγάλη χαρά, προφανώς, και είναι ένα είδος χαράς που έχω με την οικογένειά μου, αλλά είναι σίγουρα το μεγαλύτερο συναίσθημα από όλα. Είναι κάτι που με γεμίζει, με διαπερνά εντελώς. Και έτσι, αν δε νιώθω αυτό το συναίσθημα, τότε νιώθω χαμηλά, αισθάνομαι άδειος. Έχω μια αίσθηση κενού. Αλλά αν σκοράρω είναι σαν να πετάω. Και μόλις το νιώσεις πρέπει να το έχεις ξανά και ξανά, πρέπει να έχεις αυτό το συναίσθημα. Γι’ αυτό λέω ότι είναι εθισμός. Σε ενθαρρύνει όλη την ώρα. Είναι κάτι για το οποίο ζω. Ειδικά όταν το γήπεδο είναι γεμάτο, ακούς όλες τις επευφημίες, όλους τους οπαδούς να φωνάζουν το όνομά σου. Είναι καταπληκτικό”.

Τέλος, ο Βλάχοβιτς αναφέρθηκε και στους Τζόρνταν και Τζόκοβιτς, που είναι τα πρότυπά του: “Είναι από τη Σερβία και είναι σίγουρα το νούμερο 1, τον θαύμαζα πάντα. Είναι μεγάλος πρωταθλητής. Θέλω να μάθω περισσότερα για το πώς έχει κάνει ορισμένα πράγματα. Είναι τόσο καλός και στο κομμάτι της ψυχικής δύναμης: πώς αντιμετωπίζει ορισμένα προβλήματα και πώς μπορεί να παίξει επτά αγώνες στη σειρά και να ξεπεράσει επτά εμπόδια“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.