Μίλαν: Μεταγραφικός «πυρετός» στην πρωταθλήτρια Ιταλίας

Σύμφωνα με την «La Gazzetta dello Sport», η Μίλαν μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τον Βέλγο επιθετικό της Λίβερπουλ, Ντιβόκ Οριγκί και τον Πορτογάλο μέσο της Λίλ, Ρενάτο Σάντσες.

Οι «ροσονέρι» θέλουν να ενισχύσουν την ομάδα τους για την επόμενη σεζόν, δίνοντας στον Στέφανο Πιόλι περισσότερες επιλογές και ποιότητα σε όλες τις γραμμές. Οι συζητήσεις για τον Σβεν Μπότμαν έχουν μπει σε αναμονή, αλλά η Μίλαν είναι κοντά στην απόκτηση του συμπαίκτη του Ολλανδού αμυντικού, του Ρενάτο Σάντσες.
Σύμφωνα με το «Sky Sport Italia» και την «La Gazzetta dello Sport», οι «ροσονέρι» είναι κοντά στην επίτευξη συμφωνίας με την ομάδα της Ligue 1. Ο Πορτογάλος διεθνής θα μετακομίσει στο «Stadio Meazza» για 10-15 εκατομμύρια ευρώ, όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα.

Θα είναι η δεύτερη υπογραφή του καλοκαιριού μετά τον Οριγκί, ο οποίος συμφώνησε τους προσωπικούς του όρους με την πρωταθλήτρια Ιταλίας, πριν από αρκετές εβδομάδες και πρόκειται να φτάσει στο Μιλάνο για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο. Ο διεθνής Βέλγος διεθνής επιθετικός θα ενταχθεί στη Μίλαν με ελεύθερη μεταγραφή από τη Λίβερπουλ.

Μπορεί να μην είναι ο μόνος που θα έρθει για να ενισχύσει επιθετικά τη Μίλαν, δεδομένου ότι ο Σκαμάκα βρίσκεται επίσης στα ραντάρ της πρωταθλήτριας Ιταλίας. Ο διεθνής Ιταλός ποδοσφαιριστής μπορεί να φύγει από τη Σασουόλο για 40 εκατομμύρια ευρώ και σύμφωνα με τους Ιταλούς, ο Πάολο Μαλντίνι θα ξεκινήσει συνομιλίες με τη Σασουόλο μέσα στις επόμενες εβδομάδες.
Σύμφωνα με αναφορές από την Ολλανδία, η μετακίνηση του Νόα Λανγκ στη Μίλαν είναι ουσιαστικά μια ολοκληρωμένη υπόθεση, αλλά πηγές κοντά στον σύλλογο που επικαλείται η Gazzetta dello Sport, επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον για τον παίκτη, αλλά αρνούνται ότι έχει επέλθει συμφωνία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.