Μίλαν: Κλείνει το μάτι σε Σασουόλο και…Λεάο

Η Μίλαν σχεδιάζει το μέλλον της σε Ιταλία και Ευρώπη με τη νέα διοίκηση Καρντινάλε να απλώνει χρήματα στο τραπέζι για μεταγραφές.

Η Μίλαν συναντήθηκε με τη Σασουόλο για να συζητήσουν για την μετακίνηση του νεαρού Ιταλόυ επιθετικού, Τζάκομο Ρασπαντόρι, έχοντας ήδη δείξει ενδιαφέρον για τους συμπαίκτες του, Ντομένικο Μπεράρντι και Τζιανλούκα Σκαμάκα. Οι ροσονέρι εργάζονται για να βελτιώσουν την ομάδα τους ενόψει Champions League, έχοντας κατακτήσει τον πρώτο τους τίτλο στη Serie A μετά από 11 χρόνια.

Μέλη της διοίκησης της Μίλαν, συναντήθηκαν με τους διευθυντές της Σασουόλο για να συζητήσουν για το μέλλον των επιθετικών τους. Τις τελευταίες εβδομάδες, Σκαμάκα και Μπεράρντι, είχαν αναφερθεί ως πιθανοί στόχοι για τη Μίλαν, αλλά τώρα έχουν γίνει περιζήτητοι από Ίντερ, Άρσεναλ και Γιουβέντους, ωθώντας τις τιμές προς τα πάνω. Οι ροσονέρι κοιτάζουν αρχικά τον Ρασπαντόρι, τον 22χρονο επιθετικό που μπορεί να παίξει ως σέντερ φορ, επιθετικός υποστήριξης ή αριστερός εξτρέμ. Δεν έγινε πρόταση, αλλά εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για τον ταλαντούχο που σημείωσε 10 γκολ και έδωσε 6 ασίστ σε 36 εμφανίσεις στη Serie A. Προϊόν της ακαδημίας νέων της Σασουόλο, η ζητούμενη τιμή είναι της τάξης των 35 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο μεταγραφικός προϋπολογισμός της Μίλαν μπορεί να φτάσει τα 100 εκατομμύρια ευρώ αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία. Οι νικητές του Scudetto θέλουν να συνεχίσουν την εξέλιξή τους και να έχουν μια επιλογή από μεγάλα ονόματα για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Ο τύπος των ποδοσφαιριστών που στοχεύουν δίνει την εντύπωση ότι οι νέοι ιδιοκτήτες ετοιμάζουν ένα τεράστιο μεταγραφικό πολεμικό σεντούκι. Ο μέσος της Λιλ, Ρενάτο Σάντσες, αναμένεται να σφραγίσει σύντομα μια μεταγραφή στους Ροσονέρι, ενώ ο συμπαίκτης του Σβεν Μπότμαν είναι επίσης κοντά στο να κάνει την ίδια κίνηση.

Εν τω μεταξύ, ο μέσος της Ρόμα, Νίκολο Τζανιολο, είναι επίσης στόχος, αλλά η Μίλαν φαίνεται να είναι κάπως μακριά στις αποτιμήσεις τους. Οι ροσονέρι έχουν επίσης στο ραντάρ τον επιθετικό της Μπενφίκα, Ντάρβιν Νούνιες, αν και ο διεθνής της Ουρουγουάης θα μπορούσε να είναι εκτός του εύρους τιμών τους και δείχνει να προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του υπό τις οδηγίες του Γιούργκεν Κλοπ στο Λίβερπουλ. Ένας πιο ρεαλιστικός στόχος θα μπορούσε να είναι ο Λούκα Γιόβιτς της Ρεάλ Μαδρίτης που δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στην ισπανική πρωτεύουσα.

Πριν πραγματοποιηθεί κάποια κίνηση, οι ιθύνοντες πρέπει να δέσουν τον Ράφαελ Λεάο στο Σαν Σίρο που άλλαξε ατζέντη. Η πρώην ομάδα του Λεάο, Σπόρτινγκ Λισαβώνας, οφείλει ένα μεγάλο ποσό αποζημίωσης λόγω του τρόπου αποχώρησής του το 2018, ενώ υπάρχουν χρεώσεις πώλησης λόγω της Λιλ ως μέρος των όρων της μεταγραφής του στο Μιλάνο. Ο νέος μάνατζερ που αντιμετωπίζει αυτά τα ζητήματα με προηγούμενη γνώση μπορεί να δυσκολευτεί να κλείσει συμφωνία με έναν νέο σύλλογο. Πάντως ο Λεάο έχει δείξει πολύ μεγαλύτερη προθυμία να ανανεώσει στη Μίλαν από τον Φρανκ Κεσί, ο οποίος έφυγε με ελεύθερη μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.