Μόντσα: Τους θέλει όλους ο Μπερλουσκόνι!

Η Μόντσα βρίσκεται στη Serie A για πρώτη φορά στην ιστορία της και ψάχνεται για μεταγραφικές κινήσεις.

Ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η νεοφώτιστη ομάδα έχει στρέψει το ενδιαφέρον της σε έμπειρους, αλλά και ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές από το ιταλικό πρωτάθλημα. Αντρέα Μπελότι, Αντόνιο Καντρέβα, Στέφανο Σένσι, Τζούνιορ Μεσίας, Ματία Καλντάρα, Ντάνιελ Μαλντίνι και Αντρέα Ρανόκια βρίσκονται στο ραντάρ του ισχυρού άνδρα της Μόντσα, Σίλβιο Μπερλουσκόνι και του Αντριάνο Γκαλιάνι που είναι υπεύθυνος για τις μεταγραφές.

Ο σύλλογος της Λομβαρδίας κέρδισε τα πλέι οφ για την άνοδο της Serie B για να ανέβει στην πρώτη κατηγορία μαζί με τη Λέτσε και την Κρεμονέζε. Κάποια ονόματα προέρχονται από την Ίντερ, συγκεκριμένα ο αμυντικός Ρανόκια που είναι ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι και ο μέσος Σένσι, ο οποίος θα ήταν διαθέσιμος ως δανεικός με οψιόν αγοράς. Ο Καντρέβα που εντυπωσίασε στη Γένοβα με 7 γκολ και 12 ασίστ σε 39 παιχνίδια αυτή τη σεζόν, έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2024, αλλά θα μπορούσε να τον ιντριγκάρει η κλήση από τη φιλόδοξη Μόντσα.

Ο Γκαλιάνι επιθυμεί να συνεργαστεί με την παλιά του ομάδα Μίλαν, η οποία θα μπορούσε να πουλήσει ή να δανείσει παίκτες, συμπεριλαμβανομένου του Βραζιλιάνου Μεσίας, τον ​​οποίο είχε ήδη προσεγγίσει η Μόντσα το περασμένο καλοκαίρι, όταν ήταν ακόμα στην Κροτόνε. Ο Καλντάρα μόλις ολοκλήρωσε τον δανεισμό του στη Βενέτσια και είναι άλλος ένας στόχος, ενώ οι νεαροί Ντάνιελ Μαλντίνι και Ματέο Γκάμπια θα μπορούσαν να αποσταλούν ως δανεικοί για κανονικό χρόνο συμμετοχής. Ο Μπελότι θα μπορούσε επίσης να είναι στόχος, αλλά όχι και εφικτός, καθώς στοχεύει σε μεγαλύτερες φιλοδοξίες εάν φύγει από την Τορίνο ως ελεύθερος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.