Μίλαν-Αταλάντα 2-0: Αγκάλιασε τον τίτλο! (hls)

Η Μίλαν επικράτησε σήμερα (15/5) στο "Τζουζέπε Μεάτσα" της Αταλάντα και πλέον είναι αγκαλιά με τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ιταλίας μετά από έντεκα χρόνια

Ένα μικρό βήμα πριν την κατάκτηση του τίτλου στη Serie A είναι πλέον η Μίλαν, μετά τη νίκη που πήρε σήμερα (15/5) στην έδρα της, το “Τζουζέπε Μεάτσα”, με σκορ 2-0 κόντρα στην Αταλάντα! Μετά από αυτή την επικράτηση, στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της μεγάλης ποδοσφαιρικής κατηγορίας της Ιταλίας, οι “ροσονέρι” χρειάζονται έναν βαθμό την τελευταία αγωνιστική, κόντρα στη Σασουόλο εκτός έδρας, εφόσον η Ίντερ νικήσει και στα δύο εναπομείναντα γι’ αυτήν παιχνίδια, για να στεφθούν πρωταθλητές πρώτη φορά μετά το 2011!

Η Μίλαν έφτασε στη νίκη χάρη στα τέρματα των Λεάο και Ερνάντες στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε να γίνει απειλητική, ενώ η Αταλάντα, που ήταν πιο χαλαρή, είχε μόλις δύο υποψίες φάσης. Στον 32’ ο Τομόρι πρόλαβε τον Κουπμάινερς και στο 33’ ο Μουριέλ έκανε το σουτ εκτός περιοχής, αλλά ο Μενιάν μπλόκαρε.

Στο 56ο ο Ζούνιορ Μεσίας έδωσε στον Ραφαέλ Λεάο, ο οποίος τελείωσε τη φάση κάνοντας το 1-0 και βάζοντας φωτιά στο γήπεδο! Στο 75ο ο Τεό Ερναντέζ σκόραρε με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή της Αταλάντα. Για να φτάσει να κάνει αυτό το σουτ, έκανε πρώτα ένα απίθανο σλάλομ με την μπάλα στα πόδια από την περιοχή της δικής του ομάδας μέχρι την αντίπαλη, περνώντας όποιον βρήκε στο διάβα του! Απλά, μαγικός! Αυτό ήταν το έναυσμα για το απόλυτο πάρτι στην έδρα της Μίλαν, με τους παίκτες και τους οπαδούς να το γλεντούν με την ψυχή τους!

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Μενιάν, Καλάμπρια (80′ Φλορέντσι), Καλουλού, Τομόρι, Ερναντέζ, Τονάλι (63′ Μπενασέρ), Κεσί, Σαλεμάκερς (55′ Μεσίας), Κρούνιτς (80′ Μπακαγιόκο), Λεάο, Ζιρού (55′ Ρέμπιτς)

Αταλάντα (Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι): Μούσο, Ντε Ρόον, Παλομίνο (80′ Ντεμιράλ), Τζιμσίτι, Χάτεμπουρ (80′ Σκαλβίνι), Κουπμάινερς, Φρόιλερ, Τζαπακόστα, Πεσίνα (70′ Μπογκά), Πάσαλιτς (55′ Μαλινόφσκι), Μουριέλ (55′ Ζαπάτα)





Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.