Ινσίνιε: «Κλαίω τρεις μέρες ασταμάτητα για την αποχώρησή μου» (vid)

Για την αποχώρησή του από τη Νάπολι μετά το τέλος της εφετινής σεζόν μίλησε ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός.

Τις τελευταίες του μέρες ως ποδοσφαιριστής της Νάπολι διανύει ο Λορέντζο Ινσίνιε, ο οποίος μετά το τέλος της σεζόν θα συνεχίσει στο MLS και την ομάδα του Τορόντο.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός θα αποχωρήσει από τους «παρτενοπέι» ως ελεύθερος, ύστερα από μια γεμάτη δεκαετία, πραγματοποιώντας 432 εμφανίσεις με 121 γκολ και 95 ασίστ!

Με αφορμή αυτή την εξέλιξη οι οργανωμένοι οπαδοί του συλλόγου συναντήθηκαν μαζί του το απόγευμα της Παρασκευής (13/5), προσφέροντάς του τιμητική πλακέτα για τη μεγάλη προσφορά του!

«Εκτός από το να σας ευχαριστήσω θέλω να ξεκαθαρίσω πως ακόμα κι αν φεύγω η Νάπολι θα είναι για πάντα το σπίτι μου. Κι όποτε έχω χρόνο θα επιστρέφω στο σπίτι μου. Δεν σας κρύβω ότι κλαίω συνεχώς εδώ και τρεις μέρες, περνάω από το γήπεδο και συγκινούμαι.

Ήταν το σπίτι μου για 10 χρόνια, είμαι χαρούμενος που θα γιορτάσω μαζί σας την Κυριακή κι ελπίζω όλα να πάνε καλά. Θα κουβαλάω πάντα τη Νάπολι στην καρδιά μου», τόνισε φανερά συγκινημένος κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Ινσίνιε, ενώ από τη μεριά τους οι οπαδοί ανέφεραν:

«Αυτή είναι μια χειρονομία αγάπης για το τί ήσουν και τι έδωσες. Για την φανέλα που φόρεσες τιμώντας την. Λυπούμαστε πολύ για αυτή την κατάσταση. Αλλά σεβόμαστε την επιθυμία σου και όλα όσα έκανες. Οι ultras της Νάπολι σου δίνουν αυτή την πλακέτα και θα είναι εκεί για σένα την Κυριακή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.