Μιχαίλοβιτς: Η μεγάλη επιστροφή (pics)

'Υστερα από ενάμιση μήνα μετά τον τελευταίο αγώνα ο Σίνισα Μιχαίλοβιτς, είναι έτοιμος να επιστρέψει, αύριο (8/5) στον πάγκο της Μπολόνια.

«Θα είμαι στη Βενετία. Όταν μπήκα στο νοσοκομείο και οι Ντε Σιλβέστρι και Σοριάνο ήρθαν να με χαιρετίσουν, το όνειρο ήταν να επιστρέψω στην κανονικότητα και να βγω έξω για να ξαναρχίσω το φυσικό μου περιβάλλον. Η συνάντηση στο γήπεδο ήταν όμορφη, μια απερίγραπτη συγκίνηση. Μερικές φορές τα πράγματα θεωρούνται δεδομένα, αλλά τη ζωή πρέπει να την απολαμβάνεις λεπτό προς λεπτό. Όταν προσπερνάς ορισμένα πράγματα, εκεί καταλαβαίνεις τις αξίες της ζωής. Ακόμα και μια βόλτα μπορεί να σου δώσει ενέργεια και την αίσθηση ότι επιστρέφεις στην κανονικότητα. Αυτή τη φορά ήταν πιο δύσκολα από ψυχική άποψη, δεν υπήρχε δυνατότητα επίσκεψης, ήρθε μόνο η γυναίκα μου με ειδική άδεια, δεν μπορούσε να μπει άλλος. Την πρώτη φορά που πήγα στο νοσοκομείο δεν υπήρχε ακόμα Covid-19 και θυμάμαι ότι φίλοι ήρθαν να με επισκεφτούν. Ήμουν έτσι, πάντα μόνος, σε ένα δωμάτιο. Υπέφερα πολύ. Αλλά η δύναμη προέρχεται από την οικογένεια χάρη στην τεχνολογία και την άλλη οικογένεια που είναι οι παίκτες μου. Με έκαναν περήφανο. Προσπαθούσα να με βοηθήσω χάρη σε αυτούς. Από το πρωί μέχρι τις επτά και μισή το βράδυ ήταν βασανιστήρια. ‘Επρεπε να φτάσουμε στον στόχο και τα καταφέραμε», είπε ο Σέρβος προπονητής, ο οποίος μετά την έξοδο του από το νοσοκομείο, επέστρεψε στην οικογένειά του στη Ρώμη, απολαμβάνοντας την αγάπη της συζύγου του Αριάνα και της εγγονής του Βιολάντε.


 «Ευχαριστώ όλους,  προσωπικό, παίκτες, μάνατζερ, γιατρούς στους οποίους είπα ότι αν μια μέρα σταματήσω να προπονώ, θα γίνω ξεναγός στο νοσοκομείο Sant’Orsola. Με την ομάδα είμαστε ακόμα στην προσπάθειά μας για τους στόχους που έχουμε θέσει. Θα ήθελα να τελειώσω καλά τη σεζόν και να δείξω κάτι σε όσους δεν είχαν εμπιστοσύνη, ότι η ομάδα είναι εκεί και η συνοχή μεταξύ μας είναι πλήρης. Το πρωτάθλημα; Ήμουν υποστηρικτής της Νάπολι, μου αρέσει ο κόσμος, θα ήταν ωραίο και για την Ιταλία όπου πάντα κερδίζουν οι ίδιοι. Δεν έχω προτιμήσεις μεταξύ Μίλαν και Ίντερ», πρόσθεσε ο προπονητής της Μπολόνια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!