Αταλάντα-Σαλερνιτάνα 1-1: Ο Πάσαλιτς της στέρησε νίκη… παραμονής (hls)

Η Σαλερνιτάνα κρατούσε τη νίκη μέχρι το 88ο λεπτό, όμως ο Πάσαλιτς χάρισε έναν βαθμό στην Αταλάντα, με τον αγώνα να τελειώνει στο ισόπαλο 1-1.

Η Σαλερνιτάνα ήταν πολύ κοντά στο να εκμεταλλευτεί τον αγωνιστικό κατήφορο της Αταλάντα προηγήθηκε με γκολ του Έντερσον όμως δύο λεπτά πριν τα 90′ ο Πάσαλιτς χάρισε στην ομάδα του Μπέργκαμο την ισοπαλία με το 1-1 για την 35η αγωνιστική της Serie A.

Σε ένα ματς που συνολικά για τις δύο ομάδες είχε σχεδόν 30 τελικές, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 27ο λεπτό από τον Έντερσον, ο οποίος σκόραρε με προβολή μετά από γύρισμα του Τζούριτς, πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ στην καριέρα του στην Serie A.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν και έψαξαν την ισοφάριση μέχρι το τέλος και την πέτυχαν στο 88ο λεπτό με σκόρερ τον Πάσαλιτς, ο οποίος πέρασε στο ματς με την έναρξη του Β μέρους για να σκοράρει για 12η φορά φέτος.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Σαλέρνο έφτασε τους 26 βαθμούς, δύο πίσω από την Κάλιαρι που βρίσκεται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού κι ενώ έχει και ματς λιγότερο, τέσσερα μέχρι το φινάλε με τα δύο να είναι εντός έδρας κόντρα στην Βενέτσια και κόντρα στην Κάλιαρι.

Την ίδια ώρα η Αταλάντα έχασε σπουδαία ευκαιρία να πλησιάσει ξανά στον πόντο τις Λάτσιο και Ρόμα με τη διαφορά πλέον να είναι στους 3 βαθμούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.