Σπέτσια-Λάτσιο 3-4: Τρεις φορές ισοφάρισε και τελικά το γύρισε! (hls)

Φοβερή νίκη για τη Λάτσιο, που το βράδυ του Σαββάτου (30/4) βρέθηκε τρεις φορές πίσω στο σκορ στην έδρα της Σπέτσια, όμως, τελικώς πέτυχε την ολική ανατροπή κι έφυγε με το τρίποντο

Δεν είναι και λίγο αυτό που κατάφερε το βράδυ του Σαββάτου (30/4) στο Stadio Alberto Picco η Λάτσιο κόντρα στη Σπέτσια. Τρεις φορές οι Λατσιάλι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, τρεις φορές ισοφάρισαν και τελικώς γύρισαν τούμπα το ματς, για να πάρουν τρίποντο Ευρώπης εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της ιταλικής Serie A!

Η Σπέτσια κατάφερε να προηγηθεί στο 9ο με τον Αμιάν. Η Λάτσιο ανέβασε αμέσως την πίεση και στο 33ο ο Νικολάου υπέπεσε σε πέναλτι. Ο Τσίρο Ιμόμπιλε δεν αστόχησε στην εκτέλεση, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Κι ενώ οι φιλοξενούμενοι ακόμη πανηγύριζαν, οι γηπεδούχοι δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα βρήκαν και δεύτερο γκολ! Πήραν και πάλι το προβάδισμα με τον Αγκουδέλο (35ο).

Το ημίχρονο τελείωσε 2-1, για να έρθει η δεύτερη ισοφάριση στο 53ο με αυτογκόλ του Προβεντέλ. Ο Χριστόφ, όμως, με καρφωτή κεφαλιά στο 56ο έκανε το 3-2 και έβαλε πάλι σε μπελάδες του φιλοξενούμενους. Οι τελευταίοι ανέβασαν ρυθμό και πίεση και με τον Μιλίνκοβιτς Σάβιτς στο 68ο ισοφάρισαν για τρίτη φορά. Το ματς είχε δραματικό φινάλε, καθώς ο Ατσέρμπι με εκπληκτική λόμπα έκανε τελικό 3-4 στο 90ό!

Με τη νίκη αυτή η Λάτσιο ανέβηκε στο 59 βαθμούς, στην πέμπτη θέση του πίνακα της Serie A, που δίνει έξοδο στο Europa League, ενώ η Σπέτσια έμεινε στους 33 βαθμούς και τη 16η θέση, που σημαίνει ότι δεν έχει ξεπεράσει οριστικά τον κίνδυνο του υποβιβασμού. Να σημειωθεί ότι η Λάτσιο είχε στο ματς 22 τελικές έναντι 9 της Σπέτσια και ποσοστό κατοχής της μπάλας που έφτασε στο 71%!





Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.