Serie A: Ξέσπασε με εξάρα η Νάπολι, «βύθισε» την Κάλιαρι η Βερόνα (hls)

Η Νάπολι φιλοδώρησε με έξι γκολ την Σασουόλο (6-1) και ξέσπασε για τις κακές εμφανίσεις των τελευταίων ημερών. Πέντε διαφορετικοί σκόρερ για τους «ναπολιτάνους». «Διπλό» στην έδρα της Κάλιαρι πανηγύρισε η Βερόνα (1-2) και μπορεί να συνεχίσει να ονειρεύεται... Ευρώπη.

Νάπολι-Σασουόλο 6-1

Στα τρία τελευταία παιχνίδια είχε παρουσιαστεί κατώτερη των περιστάσεων, όμως κόντρα στην Σασουόλο η Νάπολι ήταν εκπληκτική. Οι «ναπολιτάνοι» βρήκαν τον δρόμο για τα δίχτυα έξι φορές με πέντε διαφορετικούς σκόρερ και έφτασαν τους 70 βαθμούς στο πρωτάθλημα (στο -4 από την πρωτοπόρο Μίλαν και στο -2 από την δεύτερη Ίντερ). Ο Κουλιμπαλί στο 7ο λεπτό άνοιξε τον… χορό, ενώ στο 15′ ο Οσιμχέν έγραψε το 2-0. Το εκπληκτικό πρώτο εικοσάλεπτο της Νάπολι ολοκληρώθηκε με τον δείκτη του σκορ στο 4-0, έπειτα από τα τέρματα των Λοθάνο και Μέρτενς. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Σπαλέτι έριξε ταχύτητα αλλά αυτό δεν την εμπόδισε από το να πετύχει δύο ακόμη τέρματα με τους Μέρτενς (54′) και Ραχμάνι (80′). Το γκολ της τιμής πέτυχε στο 87′ ο Λόπεζ για την Σασουόλο.

Κάλιαρι-Βερόνα 1-2

Σε ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι στην Σαρδηνία η Βερόνα κατάφερε να φύγει από το «Unipol Domus»με το διπλό. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο το καλό τους ημίχρονο και με δύο γκολ των Μπαράκ (8′) και Καπράρι (44′) προηγήθηκαν με 0-2. Η Κάλιαρι μείωσε με τον Ζοάο Πέδρο στο 57ο λεπτό αλλά δεν βρήκε ποτέ το πολυπόθητο γκολ ισοφάρισης. Έτσι, παρέμεινε μόλις στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ η Βερόνα με 52 βαθμούς μπορεί να ονειρεύεται ακόμη την Ευρώπη αν πραγματοποιήσει δυναμικό finish στην σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.