Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις: «Ο Γκατούζο δεν ήθελε τον Ιμπραχίμοβιτς!»

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις αποκάλυψε ότι ο Τζενάρο Γκατούζο απέρριψε την ευκαιρία να υπογράψει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στη Νάπολι. Ο πρόεδρος της Νάπολι σε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο DAZN, εξηγεί γιατί ο Κάρλο Αντσελότι «δεν ήταν έξυπνος» κατά τη διάρκεια της θητείας του στην ομάδα.

Οι «παρτενοπέι» έχουν σχεδόν εξασφαλίσει μια θέση στην πρώτη τετράδα, αλλά είδαν τις ελπίδες τους για τον τίτλο να εξαφανίζονται την προηγούμενη Κυριακή μετά την ήττα με σκορ 3-2 από την Έμπολι. Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι φέρεται να βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και ο Ντε Λαουρέντις δεν εγγυάται την παραμονή του Ιταλού προπονητή στον σύλλογο μετά από την τρέχουσα περίοδο.
«Τον επέλεξα τον Ιανουάριο του 2021. Πήγα στο σπίτι του στο Μιλάνο και υπέγραψε διετές συμβόλαιο με οψιόν για τρίτη σεζόν, την οποία μπορώ να ενεργοποιήσω. Στην αρχή, δεν ήθελε να υπογράψει, αλλά μετά τον έπεισα. Θα σφίξουμε τα χέρια όταν θέλει να φύγει και δεν θα γίνει τίποτα».

Πιθανότατα η Νάπολι θα επιστρέψει στο Champions League την επόμενη και ενώ δεν κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη τετράδα κατά τη διάρκεια της περιόδου του Τζενάρο Γκατούζο στον σύλλογο. Ο πρώην διεθνής μέσος είχε αντικαταστήσει τον Αντσελότι το 2019, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να οδηγήσει στην ελίτ της Ευρώπης τη Νάπολι. Ο Γκατούζο, νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2006, αρνήθηκε επίσης να φέρει στο Μιλάνο τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

«Είχαμε ήδη συμφωνήσει τα πάντα με τον Ζλάταν, αλλά στη συνέχεια ο Αντσελότι απολύθηκε και αντικαταστάθηκε από τον Γκατούζο. Μου τηλεφώνησε (ο Γκατούζο) για να μου πει: «Εμπιστέψου με, δεν χρειαζόμαστε τον Ιμπραχίμοβιτς». Και τον εμπιστεύτηκα».
Τι πήγε όμως στραβά με τον Αντσελότι; «Είναι κορυφαίος προπονητής, αλλά οι οπαδοί της Νάπολι δεν τον συμπάθησαν. Δεν ήταν αρκετά έξυπνος για να τον δούμε ως έναν από εμάς». Η Νάπολι κατετάγη δεύτερη στη Serie A, στην πρώτη σεζόν του Αντσελότι στη Νάπολι την περίοδο 2018-19, αλλά απολύθηκε τον Δεκέμβριο του 2019, παρά τη νίκη με 4-0 επί της Γκενκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.