Βενέτσια: Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία ο Ζανέτι

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Πάολο Ζανέτι ανακοίνωσε η διοίκηση της Βενέτσια.

Ο πρώην πλέον τεχνικός της ιταλικής ομάδας είχε καταφέρει να κερδίσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία στο περσινό πρωτάθλημα της Serie B, όμως φέτος δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της μεγάλης κατηγορίας και αποχωρεί με τη Βενέτσια στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Στον πάγκο των νεοφώτιστων θα καθίσει έως το τέλος της σεζόν, ο Αντρέα Σόντσιν, ο οποίος εργάζονταν μέχρι πρότινος στην ομάδα Νέων.

Ο πρόεδρος της Βενέτσια, Ντάνκαν Νντεράουερ δήλωσε για την απόλυση του Ζανέτι: “Όπως είπαμε τις τελευταίες ημέρες, όλοι μοιραζόμαστε τα εύσημα για τις επιτυχίες της περασμένης σεζόν και πρέπει όλοι να λογοδοτήσουμε για τις αποτυχίες αυτής. Είναι επίσης σαφές ότι πρέπει να προκαλέσουμε τον εαυτό μας να παλέψει με ό,τι έχουμε μέχρι να τελειώσει η σεζόν και να κάνουμε ό,τι πιστεύουμε ότι χρειάζεται για να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όπου το θαύμα είναι δυνατό. Οι οπαδοί μας δεν αξίζουν τίποτα λιγότερο”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Έχοντας αυτό κατά νου, ζητήσαμε από τον Ζανέτι και το επιτελείο του να αποχωρήσουν για το υπόλοιπο της σεζόν. Έχουμε περάσει καλές και κακές στιγμές μαζί και έχουμε δημιουργήσει μια καλή σχέση. Αυτές οι μεταβάσεις είναι φυσιολογικές στον κόσμο του ποδοσφαίρου”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.