Ήττα-σοκ για Ίντερ, έσωσε τον βαθμό η Αταλάντα (hls)

Θύμα έκπληξης έπεσε η Ίντερ στο "Renato Dall'Ara", καθώς ηττήθηκε 2-1 από τη Μπολόνια και έκανε τεράστιο... δώρο στη διεκδικήτρια του πρωταθλήματος Μίλαν.

Μπορεί το παιχνίδι να ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους “νερατζούρι”, καθώς μόλις στο 3ο λεπτό πήραν το προβάδισμα στο σκορ, χάρη στο γκολ του Πέρισιτς, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Η αντίδραση της Μπολόνια ήταν άμεση και πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο ο Αρναούτοβιτς ισοφάρισε σε 1-1. Από εκεί και πέρα, η Ίντερ ήταν αυτή που έψαξε πιο έντονα το γκολ, έχασε πολλές σημαντικές ευκαιρίες, όμως δεν μπορούσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και το… πλήρωσε. Στο 82′ η Μπολόνια “χτύπησε” με τον Σανσόνε και σόκαρε τους “νερατζούρι”.

Αταλάντα – Τορίνο: 4-4

Την ίδια ώρα η Αταλάντα βρέθηκε δύο φορές να κυνηγά στο σκορ, όμως έδειξε χαρακτήρα και έσωσε στο φινάλε τον βαθμό (4-4) απέναντι στην εντυπωσιακή Τορίνο.

Ο Σανάμπρια άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό, η Αταλάντα απάντησε με δύο γκολ μέσα σε πέντε λεπτά με Μουριέλ (18′) και Ντε Ρουν (23′), με τον Λούκιτς να διαμορφώνει από το σημείο του πέναλτι το 2-2 του πρώτου ημιχρόνου.

Η Τορίνο κέρδισε ένα ακόμη πέναλτι στο 63′, με τον Λούκιτς να βάζει και πάλι την ομάδα του σε θέση οδηγού, ενώ πέντε λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι απέκτησαν προβάδισμα δύο τερμάτων (2-4) χάρη στο αυτογκόλ του Φράουλερ.

Παρόλα αυτά η Αταλάντα δεν πέταξε… λευκή πετσέτα. Στο 78′ ο Πάσαλιτς μείωσε σε 3-4 και έξι λεπτά πριν το τέλος ο Μουριέλ έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.