Gazzetta dello Sport: “Αποχωρεί το καλοκαίρι ο Σπαλέτι”

Η ήττα της Νάπολι από την Έμπολι, οδήγησε τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις και τον Λουτσιάνο Σπαλέτι σε ρήξη, αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο προπονητής των "παρτενοπέι" να βρίσκεται στην έξοδο από την ομάδα.

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Λουτσιάνο Σπαλέτι από την Νάπολι, σύμφωνα με την ιταλική “Gazzetta dello Sport”. Η απόφαση της διοίκησης και του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις να απομονώσει τους παίκτες στο προπονητικό κέντρο μετά την ήττα με 3-2 από την Έμπολι, δε βρήκε σύμφωνο τον προπονητή της “παρτενοπέι”. Η συγκεκριμένη απόφαση άλλαξε και οι ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν τις προπονήσεις στο αθλητικό κέντρο θα γυρίζουν στο σπίτι τους για ξεκούραση, αλλά το βράδυ θα τρώνε όλοι μαζί.

Η διοίκηση αποφάσισε να πάρει διαφορετικά μέτρα ωστόσο η ρήξη μεταξύ του διοικητικού ηγέτη και του τεχνικού είχε ήδη έρθει. Το “διαζύγιο” του Σπαλέτι με τη Νάπολι θα κοστίσει στην ιταλική ομάδα έξι εκατομμύρια ευρώ, καθώς υπάρχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο.

Στη λίστα με τους αντικαταστάτες φιγουράρουν ονόματα όπως του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι και Βιντσέντσο Ιταλιάνο. Παράλληλα προτάθηκε και ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι,


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.