Serie B: Το συναρπαστικό φινάλε στο… πιάτο σας

Οι συνδρομητές των καναλιών novasports, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν φέτος ίσως το πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα της τελευταίας δεκαετίας στη Serie B΄ το φινάλε του οποίου αναμένεται να είναι συναρπαστικό

Τρεις στροφές πριν τη ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του φετινού μαραθωνίου στη Serie B΄ και εννέα ομάδες διεκδικούν επί ίσοις όροις τρεις θέσεις που οδηγούν στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας.

Η πρωτοπόρος Κρεμονέζε με 66 βαθμούς, έχει δύο εκτός έδρας παιχνίδια με Κροτόνε (που δίνει μάχη για την παραμονή της) και Κόμο (αδιάφορη), ενώ την προτελευταία αγωνιστική, υποδέχεται την Άσκολι που επίσης παλεύει για την άνοδο.

Με 65 βαθμούς ακολουθεί στη 2η θέση η Λέτσε, που την ερχόμενη Κυριακή υποδέχεται στο μεγάλο ντέρμπι της κατηγορίας την Πίζα. Την προτελευταία αγωνιστική ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Βιτσέντζα όπου οι γηπεδούχοι «καίγονται» για την παραμονή τους και στο φινάλε περιμένουν την καταδικασμένη σε υποβιβασμό Πορντενόνε.

Η Μόντσα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι έχει 64 βαθμούς, είναι στην 3η θέση και την Κυριακή περιμένει στην έδρα της την επίσης ενδιαφερόμενη για άνοδο Φροζινόνε, ενώ την 37η αγωνιστική κατηφορίζει για το Μπενεβέντο σε ένα επίσης μεγάλο ντέρμπι που θα κρίνει εν΄ πολλοίς την άνοδο. Το πρόγραμμα της κλείνει στο «Ρενάτο Κούρι», εκεί όπου η Περούτζια ενδέχεται να παίζει το τελευταίο της χαρτί για να μπει στα playoffs του πρωταθλήματος.

Δύσκολο είναι το πρόγραμμα της 5ης στη βαθμολογία ομάδα της Πίζα. Την ερχόμενη Κυριακή οι «νερατζούρι» ταξιδεύουν στην Πούλια όπου αντιμετωπίζουν το μεγάλο φαβορί για την άνοδο Λέτσε, υποδέχονται την Κοζέντσα που παλεύει για την παραμονή της και το πρόγραμμα των Τοσκάνων κλείνει στο Λάτσιο στον αγώνα με την Φροζινόνε που επίσης μάχεται για μια από τις τρεις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στη Serie A.

Στην 6η θέση βρίσκουμε την Μπρέσια με 62 πόντους. Ίσως είναι η ομάδα που μπορεί να υπολογίζει στο απόλυτο καθώς στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια έχει να αντιμετωπίσει τις αδιάφορες Σπαλ και Ρετζίνα (εντός έδρας), ενώ ενδιάμεσα ταξιδεύει στο Βένετο για τον αγώνα με την Τσιταντέλα.

Η Άσκολι είναι 7η και ευελπιστεί στην επάνοδο της καθώς υποδέχεται τις αδιάφορες Τσιταντέλα και Τερνάνα,, ενώ την προτελευταία αγωνιστική έχει δύσκολη έξοδο στην Κρεμόνα όπου θα μονομαχήσει με την σημερινή πρωτοπόρο.

Ανέλπιστα καλή η πορεία της Φροζινόνε που με 55 βαθμούς ελπίζει να καταφέρει να ξεπεράσει τα εμπόδια των σαφώς καλύτερων της Μόντσα και Πϊζα (εκτός έδρας και οι δύο), ενώ υποδέχεται την αδιάφορη Σπαλ (37η αγων.).

Η ιστορική Περούτζια τέλος, είναι στην 8η θέση (52β.) και θα κάνει την ύστατη προσπάθεια να μπει στα playoffs, έχοντας να αντιμετωπίσει εντός έδρας την Πάρμα, το μεγάλο όνομα της κατηγορίας η οποία ωστόσο είναι βαθμολογικά αδιάφορη, περιμένει την επίσης αδιάφορη Τερνάνα και η σεζόν κλείνει εντός έδρας κόντρα στην φιλόδοξη Μόντσα.

Συνολικά στη μεγάλη κατηγορία προβιβάζονται τρεις ομάδες. Με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος οι δύο πρώτες παίρνουν απ΄ ευθείας το εισιτήριο για την Serie A, ενώ οι ομάδες από την 3η μέχρι την 8η θέση, θα δώσουν αγώνες μπαράζ προκειμένου να συμπληρωθεί η τριάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.