Γιουβέντους και Νάπολι αθωώθηκαν

Η πειθαρχική επιτροπή της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας απάλλαξε το σύνολο των εμπλεκομένων στην υπόθεση των περίεργων μεταγραφών.

Μία υπόθεση που απασχόλησε έντονα έκλεισε. Συνολικά έντεκα σύλλογοι και περίπου 60 άτομα μεταξύ των οποίων οι πρόεδροι της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, και της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, κατηγορούνταν ότι παρουσίασαν «φουσκωμένα» νούμερα από πωλήσεις ποδοσφαιριστών, κατά το διάστημα 2019-21.

Κατά την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας, την περασμένη Τρίτη (13/4), ο εισαγγελέας είχε προτείνει ποινή αποκλεισμού ενός έτους για τον Ανιέλι και έντεκα μηνών για τον Ντε Λαουρέντις, καθώς και τσουχτερά πρόστιμα για τους συλλόγους. Οι απολογούμενοι αμφισβήτησαν τα κριτήρια με τα οποία υπολογίστηκε η αξία των ποδοσφαιριστών, βάσει των οποίων στοιχειοθετήθηκε η κατηγορία.

Στην υπόθεση εμπλέκονταν ακόμη τρεις ομάδες της Serie A (Σαμπντόρια, Τζένοα και Έμπολι), δύο της Serie B (Πάρμα και Πίζα), δύο της 3ης κατηγορίας (Πεσκάρα και Προ Βερτσέλι), καθώς και δύο σύλλογοι που έχουν πάψει να υφίστανται, η Κιέβο Βερόνα και η Νοβάρα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.