Μίλαν: Συνάντηση με Σασουόλο για Μπεράρντι

Σύμφωνα με την La Gazzetta dello Sport, η Μίλαν θα συναντηθεί σύντομα με τη Σασουόλο για να συζητήσουν την περίπτωση του Ντομένικο Μπεράρντι.

Οι ροσονέρι εξετάζουν μόνο μια πρόταση δανεισμού για τον Ιταλό διεθνή. Ο επιθετικός της Σασουόλο έχει διπλασιάσει τα φετινά του νούμερα σε γκολ και ασίστ αυτή τη σεζόν και είναι ο αγαπημένος υποψήφιος του Στέφανο Πιόλι για να γίνει ο νέος δεξιός εξτρέμ της Μίλαν το καλοκαίρι.

Σύμφωνα ιταλικά δημοσιεύματα, οι διευθυντές της Μίλαν και της Σασουόλο θα συναντηθούν σύντομα για να συζητήσουν για τον 28χρονο, αλλά και για τον συμπαίκτη του Τζιανλούκα Σκαμάκα. Η Σασουόλο απαιτεί κοντά στα 30 εκατομμύρια ευρώ, αλλά η Μιλαν δεν είναι διατεθειμένη να προσφέροει τόσα πολλά για έναν παίκτη που θα δυσκολευτούν να πουλήσουν ξανά στο μέλλον λόγω της ηλικίας του. Για το λόγο αυτό, θα μπορούσαν να κάνουν μια προσφορά δανείου με δικαίωμα αγοράς ή υποχρέωση αγοράς.

Η στρατηγική των ροσονέρι υποδηλώνει ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο συλλόγων μπορεί να διαρκέσουν όσο το περασμένο καλοκαίρι, όταν η Σασουόλο έστειλε τον Μανουέλ Λοκατέλι στη Γιουβέντους με παρόμοια φόρμουλα: δανεισμό με υποχρέωση αγοράς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.