Άνετο πέρασμα από το Μπέργκαμο για τη Νάπολι, “ξέσπασε” η Ουντινέζε (hls)

Σε τροχιά διεκδίκησης του πρωταθλήματος παρέμεινε η Νάπολι, καθώς επικράτησε εύκολα με 3-1 της Αταλάντα στο Μπέργκαμο, την ίδια στιγμή που η Ουντινέζε "σκόρπισε" με 5-1 την Κάλιαρι.

Η Νάπολι πήρε αρκετά νωρίς το προβάδισμα στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ινσίνιε (14′), με τον Αργεντινό στο 37′ να γίνεται δημιουργός για το 0-2 του Πολιτάνο.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν βάλει γερές βάσεις για το “διπλό” και παρά την αντίδραση της Αταλάντα, η οποία στο 58′ μείωσε με τον Ντε Ρουν, “καθάρισαν” το παιχνίδι λίγο πριν το φινάλε με γκολ του Ελμάς.

Με το άνετο 3-1 η Νάπολι παρέμεινε στο… κατόπι της πρωτοπόρου Μίλαν (υποδέχεται τη Μπολόνια 4/4), σε αντίθεση με την Αταλάντα που… εκτροχιάστηκε από την πρώτη εξάδα.

Την ίδια ώρα η Ουντινέζε συνέτριψε με 5-1 την Κάλιαρι, έχοντας απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μπέτο που πέτυχε χατ-τρικ.

Οι γηπεδούχοι με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου βρέθηκαν να κυνηγούν στο σκορ από το γκολ του Ζοάο Πέδρο, όμως η αντίδραση τους ήταν εκκωφαντική. Μέσα σε διάστημα 7 λεπτών έφεραν… τούμπα το ματς με γκολ των Μπεκάο (38′) και Μπέτο (45′) και στην επανάληψη έκαναν… πάρτι.

Ο Μολίνα (59′) προστέθηκε στον πίνακα των σκόρερ, ο Μπέτο (49′, 73′) πέτυχε ακόμη δύο γκολ και η Ουντινέζε έφτασε στο θριαμβευτικό 5-1, επιστρέφοντας έτσι στα νικηφόρα αποτελέσματα, με την Κάλιαρι να τελειώνει το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γκράσι στο 83′.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.