Μπολόνια: Νέος κύκλος θεραπείας για Μιχαΐλοβιτς

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς συνεχίζει τη μάχη με τη λευχαιμία.

Ο Σέρβος τεχνικός της Μπολόνια, που διαγνώστηκε με τη νόσο το 2019, είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών και επέστρεψε στους πάγκους έπειτα από χημειοθεραπείες.

Ωστόσο o 53χρονος ανακοίνωσε ότι έπειτα από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είναι ανάγκη να υποβληθεί σε νέο κύκλο θεραπείας σε νοσοκομείο, προκειμένου να νικήσει οριστικά όπως ελπίζει τη λευχαιμία.

«Οι τελευταίες εξετάσεις σήμαναν συναγερμό ότι η λευχαιμία μπορεί να επιστρέψει. Με συμβούλευσαν να ξεκινήσω θεραπείες για να προλάβω τη νόσο από την αρχή. Δεν πρόκειται να καθυστερήσω όπως πριν από 2.5 χρόνια, αλλά θα αρχίσω νωρίτερα προκειμένου να το προλάβω. Αυτή η ασθένεια είναι πολύ γενναία για να επιστρέφει και να θέλει να τα βάλει με κάποιον σαν κι εμένα. Είμαι εδώ, αν δεν έμαθε με το πρώτο μάθημα θα της δώσω και ένα δεύτερο. Αυτή είναι η διαδρομή της ζωής, έχει τα πάνω και τα κάτω της, επίσης μπορεί να πέσεις και σε κάποια τρύπα, αλλά πρέπει πάντα να βρίσκεις τη δύναμη να ανεβαίνεις ξανά. Θα λείψω για λίγο καιρό, αλλά ξέρω ότι είμαι σε καλά χέρια και αντίθετα με 2.5 χρόνια πριν, είμαι πιο ήρεμος. Ξέρω τι θα αντιμετωπίσω, ελπίζω όλα να γίνουν γρήγορα. Θα πρέπει όμως να χάσω κάποια παιχνίδια, ήδη έχουν όλα ετοιμαστεί ώστε να παρακολουθώ παιχνίδια και προπονήσεις από τον θάλαμο που θα βρίσκομαι. Ξέρω ότι τα παιδιά δεν θα με απογοητεύσουν. Θα παλέψω γι’ αυτούς και σίγουρα θα παλέψουν για μένα. Ζητώ επίσης από τους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα, θα είμαι σύντομα πίσω μαζί με όλους σας», είπε ο γενναίος Μιχαΐλοβιτς, που θα αντικατασταθεί στα παιχνίδια που θα χρειαστεί να λείψει από τον βοηθό του Μίροσλαβ Τάνιγκα. 

Η Μπολόνια βρίσκεται στη 12η θέση της Σέριε Α.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.