Λάτσιο: Παίρνει ελεύθερο τον Ρομανιόλι

Η Λάτσιο φέρεται να βρίσκεται κοντά στην υπογραφή του Αλέσιο Ρομανιόλι από τη Μίλαν.

Ο Ιταλός σέντερ μπακ βλέπει το τρέχον συμβόλαιό του να λήγει στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα οι ‘μπιανκοσελέστι’ του πρόσφεραν συμβόλαιο 3,2 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο. Αυτό είναι λιγότερο από αυτό που κερδίζει αυτή τη στιγμή στο Σαν Σίρο, αλλά η Μίλαν δεν του πρόσφερε τα ίδια χρήματα και ζήτησε από τον αρχηγό της να κάνει μείωση μισθού για να παραμείνει στο Μιλάνο.

Συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων του ποδοσφαιριστή και της Λάτσιο πραγματοποιήθηκε πρόσφατα και οι δύο πλευρές διαπραγματεύονται τώρα για τις αμοιβές των ατζέντηδων. Ο Μίνο Ραϊόλα είναι ο εκπρόσωπος του Ρομανιόλι, αλλά ο Ιταλός ατζέντης εξακολουθεί να αναρρώνει μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε τον Ιανουάριο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ρομανιόλι και η Λάτσιο είναι κοντά στην οριστικοποίηση μιας συμφωνίας, οπότε ο παίκτης πιθανότατα θα μετακομίσει στο Stadio Olimpico στο τέλος της σεζόν.

Ο Ρομανιόλι εντάχθηκε στη Μίλαν από τη Σαμπντόρια με μια συμφωνία 30 εκατομμυρίων ευρώ το 2015 και θα γινόταν ο τέταρτος παίκτης που θα άφηνε τον σύλλογο ως ελεύθερος τον τελευταίο χρόνο. Οι Ντοναρούμα και Τσαλχάνογλου αποχώρησαν από τον σύλλογο τον Ιούλιο του 2021, ενώ και ο Φρανκ Κεσί φέρεται να έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα με ελεύθερη μεταγραφή το καλοκαίρι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.