Ρόμα: Ο Μουρίνιο επιμένει για Παρέδες

Ο μέσος της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεάντρο Παρέδες, παραμένει στόχος της Ρόμα και του Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος προπονητής της Ρόμα, είχε προσπαθήσει να αποκτήσει τον Αργεντινό κατά την διάρκεια της θητείας του στην Τότεναμ. Ο Παρέδες, που έχει φορέσει την φανέλα των Ιταλών στο παρελθόν, Ρόμα, δεν είναι απόλυτα ευχαριστημένος στο Παρίσι, και οι τζαλορόσι σκέφτονται την επιστροφή του στην ιταλική πρωτεύουσα. Το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2023 και ο διευθυντής της Ρόμα, Τιάγκο Πίντο, εθεάθη στο Παρίσι αυτή την εβδομάδα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι ατζέντες του Παρέδες βρίσκονται επίσης στη γαλλική πρωτεύουσα, ενώ ο μέσος βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Αργεντινής.

Δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο αν ο Πίντο συνάντησε τους εκπροσώπους του 27χρονου, αλλά αυτό που μπορεί να θεωρείται δεδομένο είναι ότι ο Μουρίνιο είναι θαυμαστής του Αργεντινού διεθνή. Ο Πορτογάλος ήθελε στο παρελθόν να τον φέρει στο βόρειο Λονδίνο, αλλά η Τότεναμ δεν κατάφερε να εξασφαλίσει μια συμφωνία για την υπογραφή του. Με μόλις έναν χρόνο να απομένει στο συμβόλαιό του με την Παρί η Ρόμα ελπίζει να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του το καλοκαίρι.

Η συμφωνία του Παρέδες με 7,5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο σίγουρα θα αποτελέσει αγκάθι, αλλά το διάταγμα ανάπτυξης θα τους βοηθήσει να λάβουν έκπτωση φόρου στον ακαθάριστο μισθό του παίκτη. Ο Μουρίνιο αναζητά έναν νέο πλέι μέικερ δίπλα στους Πελεγκρίνι και Ολιβέιρα, με τον Ελβετό Γκράνιτ Τσάκα της Άρσεναλ να παραμένει και αυτός στην ατζέντα του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.