Ζλάταν: Σενάρια παραμονής σε άλλο πόστο

Σύμφωνα με την La Gazzetta dello Sport, η Μίλαν ίσως προσφέρει στον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ένα νέο συμβόλαιο 2 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο και την ευκαιρία να γίνει διευθυντής συλλόγου στο τέλος της καριέρας του.

Ο 40χρονος βλέπει το συμβόλαιό του με 7 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο να λήγει στο τέλος της σεζόν, αλλά δεν σκέφτεται να αποσυρθεί, ειδικά εάν η Σουηδία προκριθεί για το μουντιάλ του Κατάρ το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο Ιμπραχίμοβιτς κλήθηκε για τα πλέι οφ του Παγκοσμίου Κυπέλλου και σκέφτεται να κρεμάσει τα παπούτσια του, μόνο εάν η εθνική του ομάδα δεν καταφέρει να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Για τον αποψινό (21.45) αγώνα με την Τσεχία είναι εκτός αποστολής..

Τόσο ο παίκτης όσο και ο σύλλογος είναι στην ευχάριστη θέση να συνεχίσουν μαζί, αλλά σύμφωνα με τη La Gazzetta dello Sport, η Μίλαν θα του προσφέρει χαμηλότερο μισθό, πιθανότατα της τάξης των 2 εκατομμυρίων ευρώ. Η κοινή πορεία της Μίλαν και του Σουηδού θα μπορούσε επίσης να συνεχιστεί πέρα ​​από την καριέρα του επιθετικού ως ποδοσφαιριστής, δεδομένου ότι οι Ροσονέρι μπορεί να του προσφέρουν έναν ρόλο στην διοίκηση, όπου θα ενταχθεί παρέα με τους Πάολο Μαλντίνι και Ρίκι Μασάρα. Φέτος ο Ιμπραχίμοβιτς έχει πετύχει οκτώ γκολ σε 22 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, χάνοντας 15 αγώνες λόγω τραυματισμών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.