Ρόμα-Λάτσιο 3-0: «Καθάρισε» με Έιμπραχαμ! (hls)

Η Ρόμα παίζοντας εξαιρετικά ειδικά στο πρώτο ημίχρονο πήρε το ντέρμπι της Ρώμης επικρατώντας της Λάτσιο με 3-0!

Η Ρόμα παίζοντας εξαιρετικά ειδικά στο πρώτο ημίχρονο πήρε το ντέρμπι της Ρώμης επικρατώντας της Λάτσιο με 3-0! Παράλληλα η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο σκαρφάλωσε στην πέμπτη θέση αφήνοντας πίσω της την Λάτσιο!

Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο ντέρμπι μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Πελεγκρίνι εκτέλεσε απ΄ευθείας το κόρνερ, η μπάλα βρήκε στ΄οριζόνιο δοκάρι, κατέληξε στα πόδια του Έιμπραχαμ που από κοντά δεν είχε πρόβλημα να κάνει το 1-0!

Στο 22 η Ρόμα έφτασε και σε δεύτερο γκολ. Οι παίκτες του Μουρίνιο, κυκλοφόρησαν καταπληκτικά τη μπάλα, ο Κάρσντορπ έκανε η σέντρα από τα δεξιά και ο Έιμπραχαμ με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0!

Στο 40 ο Πελεγκρίνι με καταπληκτική απ΄ευθείας εκτέλεση φάουλ, νίκησε τον Στρακόσια για το 3-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Ελάχιστες οι καλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο και το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Ρόμα: Πατρίσιο, Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Ιμπάνιες, Κάρσντορπ, Κριστάντε, Ολιβέιρα(81΄Βερετού), Ζαλέβσκι(74΄Βίνα), Πελεγκρίνι(86΄Μποβέ), Μικιταριάν, Έιμπραχαμ

Λάτσιο: Στρακόσια, Χισάι(52΄Λάτσαρι), Ατσέρμπι, Λουίς Φελίπε, Μάρουσιτς, Αλμπέρτο, Λούκας Λέιβα(65΄Κατάλντι), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Πέδρο, Ιμόμπιλε, Άντερσον(65΄Ρομέρο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.