Serie A: Επαγγελματική νίκη για Γιουβέντους, ισορροπία στο Έμπολι-Βερόνα (hls)

H Γιουβέντους δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα κόντρα στην ουραγό Σαλερνιτάνα και με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς να σκοράρει κέρδισε επαγγελματικά με 2-0. Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της Έμπολι με την Βερόνα (1-1).

Γιουβέντους-Σαλερνιτάνα 2-0

Η Γιουβέντους πλησίασε την πρώτη τριάδα της Serie A κερδίζοντας με 2-0 την Σαλερνιτάνα στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ντούσαν Βλάχοβιτς, ο οποίος σέρβιρε το πρώτο γκολ στον Πάολο Ντιμπάλα μόλις στο 5ο λεπτό και στο 29ο λεπτό έγραψε το 2-0. Ο ρυθμός έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο με τη «Μεγάλη Κυρία» να μην αγχώνεται σε κανένα σημείο του ματς και να φτάνει εύκολα στους τρεις βαθμούς της νίκης.

Έμπολι-Βερόνα 1-1

Η Έμπολι μπήκε δυνατά στο χορτάρι και προηγήθηκε στο 26ο λεπτό με τον Ντι Φραντσέσκο, όμως στο δεύτερο μέρος οι ρόλοι αντιστράφηκαν και η Βερόνα ήταν αυτή που πατούσε με ευκολία πλέον στην αντίπαλη περιοχή. Στο 65ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι όμως ο Τζιοβάνι Σιμεόνε αστόχησε δις από τα 11 μέτρα (ο διαιτητής έδειξε επανάληψη). Τελικώς η Βερόνα κατάφερε να βρει το γκολ ισοφάρισης στο 71ο λεπτό με τον Ματέο Κανσελιέρι, ο οποίος τροφοδοτήθηκε ιδανικά από τον Νίκολο Καζάλε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.