Πρωτοβουλία της Σπέτσια για την Ουκρανία

Επ΄ ευκαιρία του αγώνα Σπέτσια-Κάλιαρι στις 12 Μαρτίου, η Σπέτσια αποφάσισε να στηρίξει την Ουκρανία μέσω της οργάνωσης Save the Children, για να βοηθήσει όλα τα παιδιά που αυτή τη στιγμή βιώνουν αδιανόητες καταστάσεις.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία αναγκάζει ολόκληρες οικογένειες να καταφύγουν σε υπόγεια και καταφύγια για να γλιτώσουν από τις εκρήξεις. Η Save the Children εργάζεται για να τους παρέχει είδη πρώτης ανάγκης και να σώσει αθώες ζωές.

Η Σπέτσια, για να συνεισφέρει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή θα δωρίσει το 50% των εσόδων από τις πωλήσεις εισιτηρίων στη Save the Children, η οποία εργάζεται για να βοηθήσει τα παιδιά της Ουκρανίας που χρειάζονται ανθρωπιστική βοήθεια.

Επιπλέον, με δεδομένη τη χωρητικότητα των γηπέδων μειωμένη στο 75%, η εταιρεία αποφάσισε να διαθέσει συμβολικά το υπόλοιπο 25% προς πώληση. Αυτά τα κουπόνια δεν θα επιτρέψουν την είσοδο στο γήπεδο, αλλά θα δώσουν την ευκαιρία στον κάτοχό τους να κάνει μια δωρεά στο Save the Children.

Για κάθε εικονικό εισιτήριο που θα διατίθεται θα δημιουργείται ένα μπλουζάκι που θα καταλαμβάνει την άδεια θέση του κατόχου του στο γήπεδο.

Κατά τη φάση της δωρεάς θα προσφερθούν κάποιες φράσεις και η αγαπημένη του αγοραστή θα τυπωθεί στη φανέλα και μαζί με τις υπόλοιπες θα σχηματίσουν μια κορεογραφία στις κερκίδες του σταδίου «Πίκο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.