Serie A : Βαλτωμένοι «Βιόλα», Σασουόλο χωρίς “οίκτο”! (hls)

Μεγάλή εκτός έδρας νίκη για την Σασουόλο με 4-1 στη Βενετία. "Στραβοπάτησε" η Φιορεντίνα μένοντας ισόπαλη 1-1 με τη Βερόνα στην Τοσκάνη

Δύο «χαμένους» πόντους μέτρησε σήμερα η Φιορεντίνα, αναζητώντας μια θέση στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Περισσότεροι βολεμένοι από την ισοπαλία, Μπολόνια και Τορίνο στο «Ρενάτο ΝταλΆρα» ενώ για την Σασουόλο η Βενέτσια αποτέλεσε το τέλειο «θύμα», μένοντας σε δεινή θέση κάτω από τη γραμμή της επιβίωσης!

Φιορεντίνα – Ελλάς Βερόνα 1-1

Τα πρώτα 20 λεπτά περιείχαν ουσία στην Τοσκάνη όπου Φιορεντίνα και Ελλάς Βερόνα έμειναν ισόπαλες με σκορ 1-1.
Το σκορ άνοιξε ο Πολωνός Πιόντεκ στο 10ο λεπτό και οκτώ λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι κέρδισα πέναλτι όταν ο Λαζάνια ανατράπηκε από τον Μιλένκοβιτς. Από τα έντεκα βήματα ο Καπράρι έφερε το ματς στα ίσα

Βενέτσια – Σασουόλο 1-4

To γρήγορο γκολ του Ρασπαντόρι, μόλις στo 2ο λεπτό έπειτα από λάθος του Σβόμποντα, έδωσε «αέρα» στην Σασουόλο η οποία έκανε το 0-2 στο 17’ εκτέλεση πέναλτι του Μπεράρντι.
Δώδεκα λεπτά αργότερα ο Μπεράρντι ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα Ρομέρο και ο Σκαμάκα από την άσπρη «βούλα» πέτυχε το 0-3!
Σο 34’ π Ανρί μείωσε για τους γηπεδούχους αλλά δεν μπόρεσε κάτι καλύτερο. Στο 71’ με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Μπεράρντι έγινε το 1-4.

Μπολόνια – Τορίνο 0-0
Δεν θέλησαν να ρισκάρουν πολλά πράγματα η Μπολόνια και η Τορίνο έχοντας πάντως αμφότερες τις ευκαιρίες – όχι δα τόσες πολλλές – για να σκοράρουν. Αυτό δεν έγινε και έτσι έμειναν κάπου στη μέση της βαθμολογίας, μακριά από κινδύνους αλλά και όχι κοντά στην προοπτική ενός Ευρωπαϊκού εισιτηρίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.