Ίντερ – Σασουόλο 0-2: Κάζο που στοιχίζει τίτλο! (vid)

Με βασικό τον Γιώργο Κυριακόπουλο η Σασουόλο επικράτησε 0-2 της Ίντερ στο Μιλάνο και της έβαλε τρικλοποδιά στην προσπάθεια κατάκτησης του τίτλου.

Η Ίντερ ηττήθηκε 0-2 από τη Σασουόλο εντός έδρας για την 26η αγωνιστική της Serie A και έχασε σημαντικό έδαφος στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Πλέον βρίσκεται στο -2 από τη Μίλαν με 54 βαθμούς με ματς λιγότερο.

Οι “Νεροβέρντε” μπήκαν δυναμικά στο ματς και με δύο γκολ στο 8ο και 26ο λεπτό με τους Ρασπαντόρι και Σκαμάκα έβαλαν δύσκολα στην ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι. Ο Γιώργος Κυριακόπουλος αγωνίστηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας για 90 λεπτά και μαζί με τους συμπαίκτες του κατάφερε να αντισταθεί στην προσπάθεια των γηπεδούχων για αντεπίθεση. Η Ίντερ έκλεισε το ματς με 29 σουτ, εκ των οποίων 8 στον στόχο. Η Σασουόλο απ’ την πλευρά της είχε 13 σουτ και 5 στην εστία, σ’ ένα ισορροπημένο ματς ως προς την κατοχή της μπάλας.

Στην εκπνοή του ματς ακυρώθηκε γκολ του Στέφαν ντε Φράι μέσω του VAR.

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Νταρμιάν (46’ Ντάμφρις), Ντιμάρκο, Πέρισιτς (78’ Ντ’Αμπρόζιο), Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Τσαλχάνογλου (78’ Βιδάλ), Γκαλιαρντίνι (46’ Ντζέκο), Μπαρέλα, Λαουτάρο Μαρτίνες, Σάντσες

Σασουόλο: Κονσίλι, Μίλντιρ, Αϊχάν (46’ Τρεσόλντι), Κυριακόπουλος, Κίρικες, Τραορέ (78’ Αραουί), Λοπές, Φρατέζι (71’ Ενρίκε), Μπεράρντι (89’ Πελούζο), Ραζπαντόρι, Σκαμάκα (70’ Ντεφρέλ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.