Ρόμα – Βερόνα 2-2: Βαθμός με… “χρυσές” αλλαγές (hls)

Αν και η Βερόνα βρέθηκε να προηγείται 2-0 στο Ολίμπικο και να βάζει δύσκολα στη Ρόμα, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο πήρε το βαθμό της ισοπαλίας με δύο… "χρυσές" αλλαγές του Πορτογάλου τεχνικού.

Αν και η Βερόνα βρέθηκε να προηγείται 2-0 στο “Ολίμπικο” και να βάζει δύσκολα στη Ρόμα, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο πήρε το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) με δύο… “χρυσές” αλλαγές του Πορτογάλου τεχνικού. Ο Special One έβαλε στο δεύτερο μέρος τους Βολπάτο και Μποβέ και είδε τους δύο παίκτες του να σκοράρουν και να δίνουν τον ένα βαθμό στους Ρωμαίους. Αποβλήθηκε στο φινάλε του αγώνα ο Μουρίνιο!

Η Βερόνα άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό μνε τον Μπάρακ, ενώ στο 20ο λεπτό ο Ταμέζ σκόραρε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του Ιγκόρ Τούντορ.

Η Ρόμα μείωσε με τον Βολπάτο στο 65′ (είχε μπει στο ματς στο 62′) και ισοφάρισε σε 2-2 με τον Μποβέ (μπήκε στο ματς στο 78’΄)!

Ο Ρέτσος μπήκε στο παιχνίδι στο 79ο λεπτό στη θέση του Ταμέζ, ενώ στον πάγκο της Ρόμα ήταν ο νεαρός Κεραμίτσης.

Ρόμα: Πατρίσιο, Βίνα (46′ Ζαλέφσκι), Κουμπούλα, Σμόλινγκ, Κάρσντορπ, Ολιβέιρα (46′ Βερετού), Κριστάντε, Μέιτλαντ – Νάιλς (78′ Μποβέ), Πελεγρίνι, Έιμπραχαμ, Αφένα – Γκιάν (62′ Βολπάτο)

Βερόνα: Μοντιπό, Κετσερίνι (78′ Σουτάλο), Γκούντερ, Καζάλε (56′ Ντεπάολι), Φαραόνι, Ταμέζ (79′ Ρέτσος), Ίλιτς, Λάζοβιτς, Μπάρακ, Καπράρι ( 64′ Λαζάνια), Σιμεόνε (64′ Μπέσα)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.