Σαμπντόρια-Έμπολι 2-0: Βαθιά ανάσα οι Γενοβέζοι (hls)

Η Σαμπντόρια πήρε σήμερα (19/2) "καθαρή" εντός έδρας νίκη απέναντι στην Έμπολι, για την 26η αγωνιστική της ιταλικής Serie A, και ανέπνευσε βαθμολογικά

Σπουδαία εντός έδρας νίκη,με το “καθαρό” 2-0, πήρε σήμερα (19/2) η Σαμπντόρια κόντρα στην Έμπολι, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της ιταλικής Serie A. Με το τρίποντο αυτό, οι Γενοβέζοι ανέπνευσαν βαθιά στο βαθμολογικό πίνακα και ατενίζουν το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία, καθώς πάτησαν στους 26 βαθμούς και απέχουν πέντε (5) από την επικίνδυνη ζώνη.

Η Έμπολι, που μετά από αυτή την ήττα στο στάδιο Luigi Ferraris έμεινε στους 31 βαθμούς, στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, είναι γεγονός ότι ήταν πιο κυριαρχική στο παιχνίδι της. Είχε την μπάλα σε ποσοστό κατοχής που έφτασε στο 58%, ενώ δημιούργησε 10 τελικές, έναντι 8 των γηπεδούχων. Δεν κατάφερε, όμως, την υπεροχή της να μετουσιώσει σε γκολ και κατ’ επέκταση σε νικηφόρο αποτέλεσμα ή, έστω, να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της συνάντησης ήταν ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα! Δύο δικά του τέρματα, στο 14ο και στο 29ο λεπτό της αναμέτρησης διαμόρφωσαν το 2-0 υπέρ της Σαμπντόρια, που έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Το πρώτο γκολ σημειώθηκε μετά από ασίστ του Καντρέβα και το δεύτερο μετά από ασίστ του Μπερεζίνσκι.





Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.