Αταλάντα – Γιουβέντους 1-1: Βαθμός στο 92′ για τη “Γηραιά Κυρία” (hls)

Με γκολ του Ντανίλο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, η Γιουβέντους… απέδρασε με ένα βαθμό από το Μπέργκαμο, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Αταλάντα.

Με γκολ του Ντανίλο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, η Γιουβέντους… απέδρασε με ένα βαθμό από το Μπέργκαμο, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Αταλάντα στο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής της Serie A.

Καλύτεροι, αλλά “φλύαροι” οι παίκτες της Γιουβέντους, ο Μαλινόφσκι με εκπληκτικό σουτ σημείωσε το τέρμα των γηπεδούχων.

Έτσι αγωνίστηκε η Αταλάντα

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League παρατάχθηκε σε σχηματισμό 1-3-4-1-2 στο ντέρμπι με την Γιουβέντους.

Ο Σπορτιέλο υπερασπίστηκε την ομάδα από το Μπέργκαμο, ο Αλβανός Ντζιμσίτι, ο Τούρκος Ντεμιράλ και ο πολιτογραφημένος Ιταλός Τολόι βρέθηκαν στην τριάδα της άμυνας, ενώ στην τετράδα της μεσαίας γραμμής αγωνίστηκαν ο Ολλανδός Ντε Ρούν και ο Ελβετός Φρόιλερ ως κεντρικοί μέσοι. Στις πτέρυγες βρέθηκαν ο Ζαπακόστα (αριστερά) κα ο Ολλανδός Χάτεμπουρ, ελεύθερο ρόλο είχε ο επίσης Ολλανδός Κουπμάινερς, ενώ επιθετικό δίδυμο ήταν ο Κολομβιανός Μουριέλ και ο Ιβοριανός Μπογκά.

Υπεροχή της “Γιούβε”

Μόλις στο τρίτο λεπτό η Γιουβέντους απείλησε με προσπάθεια του Ντούσαν Βλάχοβιτς και επέμβαση του Μάρκο Σπορτιέλο, ενώ στο 12′ και πάλι ο Βλάχοβιτς δεν μπόρεσε να βρει στόχο.

Καλή στιγμή για τη “Γηραιά Κυρία” στο 14′ με τον Ντιμπάλα, ενώ η Αταλάντα δεν κατάφερε να προβληματίσει ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο τους φιλοξενούμενους.

“Χτύπησε” στο φινάλε

Στο 47′ ο Μάρτεν ντε Ρούν έκανε την τελική προσπάθεια, ωστόσο ο Τσέζνι έδιωξε τη μπάλ σε κόρνερ, ενώ στο 56′ ο Σπορτιέλο με εντυπωσιακή επέμβαση είπε “όχι’ στον Βλάχοβιτς.

H Aταλάντα άντεξε στην πίεση της Γιουβέντους και στο 76′ βρήκε τον τρόπο για να παραβιάσει την εστία της ομάδας από το Τορίνο με έναν “κεραυνό” του Μαλινόφσκι από μακρινή απόσταση. Ο Ουκρανός με εξαιρετικό σουτ, έστειλε… συστημένη τη μπάλα στα δίχτυα της Γιουβέντους και έκανε το 1-0.

H προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, Αταλάντα, είχε και δοκάρι στο 83ο λεπτό με τον Χάτεμπουρ, ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ντανίλο με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στο Μπέργκαμο.

Αταλάντα: Σπορτιέλο, Ντζιμσίτι, Ντεμιράλ, Τολόι, Ζαπακόστα (61′ Μέχλε), Ντε Ρούν, Φρόιλερ, Χάτεμπουρ, Κουπμάινερς, Μπογκά (91′ Πάσαλιτς), Μουριέλ (60′ Μαλινόφσκι)

Γιουβέντους: Τσέζνι, Ντανίλο, Μπονούτσι (79′ Κουαδράδο), Ντε Λιχτ, Ντε Σίλιο, ΜακΚένι (81′ Κιν), Λοκατέλι, Ραμπιό (87′ Άρθουρ), Ντιμπάλα, Μοράτα (87′ Ακέ), Βλάχοβιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.