Αταλάντα-Κάλιαρι 1-2: «Διπλό-ανάσα» στο Μπέργκαμο (hls)

Η Αταλάντα είδε το σερί της χωρίς ήττα (5 ματς) να σταματά, αφού η Κάλιαρι εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε για 40 λεπτά και πήρε ένα σημαντικό «διπλό» στην προσπάθεια που κάνει για την σωτηρία.

Η επικείμενη αντίπαλος του Ολυμπιακού στην φάση των «32» του Europa League (17/02 το πρώτο ματς) πραγματοποίησε απογοητευτική εμφάνιση κόντρα στην Κάλιαρι και μοιραία γνώρισε την εντός έδρας ήττα.

Η Αταλάντα απείλησε ελάχιστα στο πρώτο άγονο μέρος, ενώ η Κάλιαρι περιορίστηκε σε ανασταλτικό ρόλο. Ο Ρουσιάν Μαλινόφσκι στο 29ο λεπτό έχασε τη μοναδική καλή στιγμή της ομάδας του Γκασπερίνι, με τον Αλέσιο Κράνιο να πραγματοποιεί μία εντυπωσιακή επέμβαση.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για τους γηπεδούχους. Στο 50ο λεπτό ο Γκαστόν Περέιρο άνοιξε το σκορ για την ομάδα από την Σαρδηνία, έπειτα από μία έξοχη ασίστ του Ενρίκε Ντάλμπερτ.

Τρία λεπτά αργότερα τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για την Αταλάντα. Ο Χουάν Μούσο έκανε ένα αψυχολόγητο τάκλιν και τιμωρήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες για τα εναπομείναντα 40 λεπτά.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, οι 4οι της βαθμολογίας βρήκαν τέρμα ισοφάρισης στο 65′ με τον Χοσέ Λουίς Παλομίνο, όμως η χαρά τους δεν κράτησε πολύ.

Στο 68′ ο Γκαστόν Περέιρο διπλασίασε τα τέρματα του και έβαλε ξανά σε θέση οδηγού την ομάδα του Μάτσαρι.

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο η Αταλάντα δεν μπόρεσε να απειλήσει και η Κάλιαρι κράτησε σχετικά εύκολα το υπερπολύτιμο τρίποντο της νίκης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.