Μπαρτσελόνα: O Ντεμπελέ καθορίζει το μέλλον του Μοράτα

Η Μπαρτσελόνα έχει συνδεθεί με πολλούς παίκτες τις τελευταίες μέρες της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Κρίνοντας από τα δημοσιεύματα, δύο θέσεις τραβούν ιδιαίτερα την προσοχή, καθώς έχουν μεγαλύτερη προτεραιότητα έναντι των άλλων. Αυτή του αριστερού μπακ και αυτή του επιθετικού.
Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα Mundo Deportivo, ο Τσάβι θα ήθελε πολύ τον Αργεντινό Ταλιαφίκο του Άγιαξ, αλλά εξακολουθεί να αισθάνεται ότι η πρώτη προτεραιότητα πρέπει να είναι ένας επιθετικός. Ο νεαρός προπονητής έχει στραμμένα τα μάτια του στον Άλβαρο Μοράτα και οι Καταλανοί προσπαθούν να δημιουργήσουν χώρο στους μισθούς. Νωρίτερα αυτό το μήνα, η εικαζόμενη μετακίνηση του Μοράτα στη Μπαρτσελόνα δεν έγινε ποτέ, επειδή η Γιουβέντους δεν μπορούσε να αποκτήσει τον αντικαταστάτη του.

Ωστόσο, η κατάσταση έχει αλλάξει πλέον. Οι «μπιανκονέρι» βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτηση του Ντούσαν Βλάχοβιτς από τη Φιορεντίνα και σύμφωνα με τον ειδικό στις μεταγραφές Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες. Με την άφιξή του, ο δρόμος του Μοράτα προς τη Βαρκελώνη γίνεται ξεκάθαρος.

Το μόνο εμπόδιο στην πορεία των Καταλανών είναι η έλλειψη χώρου στους μισθολογικούς λογαριασμούς. Ως εκ τούτου, η άφιξη του Ισπανού συνδέεται άμεσα με το μέλλον του Ουσμάν Ντεμπελέ. Ο Μούσα Σισοκό, ο ατζέντης του Ντεμπελέ, έφτασε τη Δευτέρα στη Βαρκελώνη και πρόκειται να συναντηθεί με το διοικητικό συμβούλιο. Αν υπάρξει διαπραγμάτευση για έξοδο του Γάλλου, η υπογραφή του Μοράτα θα είναι μια πραγματική πιθανότητα. Σε 22 παιχνίδια εφέτος με τη «Γηραιά Κυρία», ο Μοράτα σημείωσε πέντε γκολ και έχει τρεις ασίστ. Εάν φτάσει στη Μπαρτσελόνα, θα ενταχθεί σε μια ελίτ λίστας παικτών που έχουν εκπροσωπήσει και τους τρεις κορυφαίους ισπανικούς συλλόγους (Ρεάλ, Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.