Ίντερ: Πάτησε “γκάζι” και δεν κοιτάζει πίσω…

H Ίντερ οδεύει από επιτυχία σε επιτυχία το τελευταίο διάστημα και βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις.

Το τελευταίο ματς πριν από την τελευταία διακοπή της Serie A για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων, ήταν το «Derby della Madonnina», που είχε τελειώσει ισόπαλο 1-1. Έκτοτε το συγκρότημα του Σιμόνε Ιντζάγκι δεν κοίταξε πίσω και διανύει μία περίοδο πολύ μεγάλης φόρμας…
12 ΝΙΚΕΣ ΣΕ 14 ΑΓΩΝΕΣ
Ακολούθησαν 14 αναμετρήσεις, που έχουν βρει την Ίντερ στην κορυφή της βαθμολογίας, στους «16» του Champions League και στα προημιτελικά του Coppa Italia.
28 ΒΑΘΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΘΑΝΟΥΣ 30
Η «αναγέννηση» της σηματοδοτήθηκε από την εντός έδρας νίκη με σκορ 3-2 στο ντέρμπι με τη Νάπολι στις 21 Νοεμβρίου 2021 και έως το τελευταίο ματς με τη Βενέτσια (νίκη με σκορ 2-1) στις 22 Ιανουαρίου, οι παίκτες του Ιντζάγκι έπαιξαν δέκα αγώνες πρωταθλήματος, συγκεντρώνοντας 28 βαθμούς από τους διαθέσιμους 30, με εννέα νίκες και μια ισοπαλία χωρίς γκολ στο Μπέργκαμο, στο ντέρμπι με την Αταλάντα.

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ «16» ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE
Η μόνη απώλεια κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ήταν στο Champions League, στην ήττα με σκορ 2-0 από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ Μαδρίτης, την τελευταία αγωνιστική των ομίλων και αφού την προηγούμενη αγωνιστική είχε εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16» με τη νίκη στο «Σαν Σίρο» επί της Σαχτάρ. Η Ίντερ θα αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ στη φάση των 16, στις 16 Φεβρουαρίου.
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΙΝΤΖΑΓΚΙ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
Συνολικά έπαιξε 240 λεπτά στο Super Cup και στο Coppa Italia. Η Ίντερ κατέκτησε το Super Cup, με νίκη στην παράταση επί της Γιουβέντους και buzzer beater του Σάντσες στο 121′ και εξασφάλισε την παρουσία της στα προημιτελικά του Coppa Italia μετά την νίκη της επί της Έμπολι, επίσης στην παράταση. Η Ίντερ θα υποδεχτεί τη Ρόμα του Μουρίνιο στα προημιτελικά, την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου.
12 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΣΚΟΡΕΡ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ
Οι «νερατζούρι» έχουν πετύχει 31 γκολ και έχουν δεχτεί 9 σε όλες τις διοργανώσεις σε όλη αυτή την περίοδο μετά τη διακοπή, με 12 διαφορετικούς παίκτες να βρίσκουν δίχτυα: Ο Λαουτάρο Μαρτίνες βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των σκόρερ (επτά γκολ) μπροστά από τους Χακάν Καλχάνογλου (πέντε γκολ), Έντιν Τζέκο και Αλέξις Σάντσες (τέσσερα).

ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2021-22


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.