Βενέτσια: Στον “αέρα” ο αγώνας με την Ίντερ

Δέκα ακόμη κρούσματα COVID προέκυψαν στη Βενέτσια και ο αγώνας με την Ίντερ είναι υπό αμφισβήτηση παρά το νέο πρωτόκολλο που εγκρίθηκε από τη Serie A.

Η νεοφώτιστη ομάδα έχει πλέον 14 θετικά μέλη της πρώτης ομάδας. Υποτίθεται ότι θα επισκεφτεί την Ίντερ στο Σαν Σίρο το ερχόμενο Σάββατο. Ο σύλλογος ενημέρωσε τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές και οι θετικοί έχουν τεθεί αμέσως σε απομόνωση σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς και θα ακολουθήσουν τις διαδικασίες που προβλέπονται στο υγειονομικό πρωτόκολλο

Ένα νέο πρωτόκολλο επιβεβαιώθηκε από την κυβέρνηση, τη Lega Serie A, τη FIGC και τις τοπικές υγειονομικές αρχές (ASL) πριν από δύο ημέρες, που λέει ότι ένας σύλλογος μπορεί να ζητήσει την αναβολή ενός αγώνα εάν το 35% της ομάδας βγει θετικό για COVID-19. Επομένως εννέα θετικοί παίκτες ανά πάσα στιγμή μπορούν να ενεργοποιήσουν το αίτημα για καθυστέρηση του παιχνιδιού. Η Βενέτσια δεν έχει διευκρινίσει εάν οι θετικοί στον COVID είναι ποδοσφαιριστές ή μέλη του προσωπικού.

Σύμφωνα με τη La Gazzetta dello Sport, οκτώ παίκτες της Βενέτσια έχουν COVID-19, πράγμα που σημαίνει ότι ένα ακόμη κρούσμα μεταξύ των ποδοσφαιριστών θα προκαλούσε την αναβολή του αγώνα. Σε παρόμοια κατάσταση βρίσκεται η Σαλερνιτάνα ενόψει του αγώνα με τη Νάπολι. Ο σύλλογος από το Σαλέρνο ανακοίνωσε χθες (19/1) ότι ένας άλλος παίκτης βρέθηκε θετικός, ανεβάζοντας το τρέχον σύνολο στους οκτώ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.