Νάπολι: Θέλει να μείνει ο Μέρτενς

Ο επιθετικός της Νάπολι, Ντρίς Μέρτενς, επιμένει ότι θέλει να μείνει στο Stadio Maradona και «δεν ενδιαφέρεται για τα δολάρια».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία, η Νάπολι δεν ενδιαφέρεται να του προσφέρει νέο συμβόλαιο. Ωστόσο, ο Βέλγος διεθνής είναι αποφασισμένος να παραμείνει στο Stadio Maradona και θα κάνει τα πάντα για να πείσει τον ισχυρό άνδρα των παρτενοπέι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις .

«Η Νάπολι με έχει κατακτήσει από την αρχή», είπε ο Μέρτενς σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Il Corriere dello Sport. «Έχω μια φανταστική σχέση με όλους. Είμαι πάντα ο Ντρις, όχι ο Μέρτνες όταν τριγυρνάω για να απολαύσω την πόλη. Έχω συμβόλαιο με οψιόν υπέρ του συλλόγου», συνέχισε. «Περιμένω και μετά θα δούμε. Ξέρω ότι υπάρχουν δύο δρόμοι, ο ένας είναι ο αποχαιρετισμός. Ξέρω ότι όλοι θα κλάψουν στο σπίτι του Μέρτενς αν φύγω. Πρέπει όμως να είμαστε πρακτικοί και ρεαλιστές. Η Νάπολι μπορεί να μην με χρειάζεται πλέον. Αν φύγω, θα είμαι ευγνώμων για αυτήν την ευκαιρία, δεν θα ξεχάσω ποτέ καμία στιγμή εδώ».

Πώς μπορεί λοιπόν να πείσει τον Ντε Λαουρέντις να αλλάξει γνώμη; «Βάζει πολλά γκολ, οπότε θα αναγκαστεί να με κρατήσει στην ομάδα. Αλλά υπάρχει και ένα άλλο πράγμα που μπορεί να κάνει…» Ποιό απ’όλα? «Αντί να σπαταλάω χρήματα για να υπογράψω έναν νέο επιθετικό, του προσφέρω την ευκαιρία να υπογράψει τον γιο μου. Είναι νέος και με μεγάλη καριέρα μπροστά. Αν το κάνει αυτό, δεν θα χρειαστεί να φύγω από τη Νάπολη ή το σπίτι μου».

Ο γιος του Μέρτενς θα γεννηθεί σε λίγους μήνες, οπότε ο Ντε Λαουρέντις έχει χρόνο να σκεφτεί την προσφορά του επιθετικού του. Ο Βέλγος διεθνής έχει συνδεθεί με μια μεταγραφή στην Toronto FC, όπου θα συναντήσει τον Λορέντσο Ινσίνιε, αλλά ο Μέρτενς δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται. Όταν ρωτήθηκε αν θα «λάτρευε τα δολάρια» πριν αποσυρθεί, ο επιθετικός απάντησε: «Όχι, δεν με ενδιαφέρει. Η Νάπολι μου αρκεί»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.